• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Benefonilt suure mehe mobiiltelefon

  Soome mobiilitootja Benefon tõi turule harjumatult suure ja raske GSM-mobiiltelefoni Benefon Vega. Mõõtmetelt ja kaalult sarnaneb see kunagisele kultustelefoni Nokia 2110ga, mis on aga ammu tootmisest maha võetud. Peale Benefoni fännide on uus aparaat mõeldud ka neile, keda häirib mobiiltelefonide muutumine üha väiksemaks.
  Suurel telefonil on kuut rida teksti ja sümboleid mahutav ekraan. Menüü ülesehitus on lihtne. Uuendusena näitab see Benefon ka kellaaega ja kuupäeva. Telefonil on kalender ja kalkulaator. Vegat on võimalik panna automaatselt mingitel kellaaegadel sisse- ja väljalülituma. Kui klahve paarikümne sekundi jooksul mitte vajutada, need lukustuvad.
  Peale olemasolevate meloodiate saab Benefon Vegaga BeneWini tarkvara abil ise helinaid komponeerida. Telefonil on kolme tüüpi akusid, millest võimsusaku annab sissetulevast kõnest märku ka vibratsiooniga.
  Vegat saab kasutada ka termomeetrina, sest telefon näitab aku temperatuuri.
  Saadaval on kuut värvi korpusega mudelid. Menüü on ka vene keeles, aga mitte eesti keeles. Telefon kasutab väikest SIM-kaarti.
  Autovarustus, käed-vabad-seadmed ja laadijad on samad mis varasemal NMT tüüpi Benefon Spical.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Romek Kosenkranius: kolm probleemi, mille lahendamine toob investeeringud suvepealinna
Kohtumistel Pärnusse investeerida soovivate ettevõtjatega on koorunud välja kolm olulisemat ootust või probleemi, millele investorid lahendusi ootavad, kirjutab valimisliidu Pärnu Ühendab esinumber kohalikel valimistel Romek Kosenkranius vastuses Äripäeva küsitlusele.
Kohtumistel Pärnusse investeerida soovivate ettevõtjatega on koorunud välja kolm olulisemat ootust või probleemi, millele investorid lahendusi ootavad, kirjutab valimisliidu Pärnu Ühendab esinumber kohalikel valimistel Romek Kosenkranius vastuses Äripäeva küsitlusele.
Merko alustab Uus-Veerennis viienda etapiga
Merko Ehitus teatas esmaspäeval börsiteate vahendusel, et käivitab Tallinnas Uus-Veerenni korteriarendusprojekti viienda etapi.
Merko Ehitus teatas esmaspäeval börsiteate vahendusel, et käivitab Tallinnas Uus-Veerenni korteriarendusprojekti viienda etapi.
Raadiohommikus: verelaskmine aktsiaturgudel ja ämbrid LHV märkimisõigusega
Teeme värske kokkuvõtte verelaskmisest maailma aktsiaturgudel ja proovime hinnata, kas oleme sisenemas karuturule või on hoopis tegemist hea ostukohaga.
Teeme värske kokkuvõtte verelaskmisest maailma aktsiaturgudel ja proovime hinnata, kas oleme sisenemas karuturule või on hoopis tegemist hea ostukohaga.
Skandaalne Theranos kulutas vilepuhuja jälitamisele 150 000 dollarit
USA ärimaailma üks oodatumaid kohtulahinguid on tuure kogumas - sel nädalal andis oma ütlused vereproovi revolutsiooni lubanud Theranose ekstöötaja ning vilepuhuja Erika Cheung, vahendab CNN.
USA ärimaailma üks oodatumaid kohtulahinguid on tuure kogumas - sel nädalal andis oma ütlused vereproovi revolutsiooni lubanud Theranose ekstöötaja ning vilepuhuja Erika Cheung, vahendab CNN.