29. oktoober 1998 kell 22:00

Alexela Oil loodab aasta lõpetada kahjumita

ASi Alexela Oil finantsdirektor Tarmo Kinkar ütles, et viimased kolm kuud on ettevõte töötanud kasumiga ning on katnud suure osa aasta esimesel poolel saadud kahjumist. Kasumi ega kahjumi täpset suurust ei soovinud Kinkar avaldada. Kasumi teenimisele aitab Tarmo Kinkari sõnul kaasa kütusehinna alanemine maailmaturul.

Ettevõtte käive ulatus septembris ligi 45 miljoni kroonini. Firma käive on aasta algusega võrreldes küll mõnevõrra suurenenud, kuid eelmise aasta sama perioodiga võrreldes pole kasv siiski märkimisväärne, ütles finantsdirektor. Tema sõnul pole kasv Alexela Oili jaoks eesmärk omaette.

Alexela Oili käibe kasvu põhiline allikas on Kinkari sõnul uute bensiinijaamade avamine. Alexela Oil on suurim Eesti kapitalil põhinev kütuse jaemüüja.BNS

Hetkel kuum