• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Kaubamaja meelitab kliente taksoga

  Kuna linn ei lubanud Tallinna Kaubamaja esises taksopeatuses kaubamajal korrastada taksoteenuse pakkumist, pidi kaubamaja võtma Tallinnas esimesena kasutusele taksotellimistelefonid.
  Tallinna Kaubamaja ees asuvas taksopeatuses seisavad peamiselt päevinäinud Mercedeste ja Opelitega patenttakso omanikud. Kuna peatus asub linnale kuuluval maal, peab taksopeatus olema kõigile vaba ja kaubamaja ei saa seal mingeid piiranguid teha. Et tagada oma klientidele turvalist taksoteenust, ostis kaubamaja ca 100 000 krooniga kolm telefoniautomaati koos valgustabloodega ja paigaldas need nädal aega tagasi kaubamaja väljapääsude juurde. Sealt saab klient otseühenduse Tulika Takso klienditeenindusega, kust saadetakse 2--3 minuti jooksul takso kliendi soovitud väljapääsu ette.
  Koostöö Tulika Taksoga lahendas kaubamajal ka suuregabariidiliste kaupade kojuveo. Seni kasutas kaubamaja suurte kaupade kojuveoks oma kahte kaubikut, kuid seda teenust oli võimalik kliendile pakkuda alles pärast kella viit õhtul, kuna päeval olid kaubamaja autod seotud muude ülesannetega. Kaubamaja müügidirektor Andrus Ossip ei oska veel öelda, kui suur võib olla taksotellimistelefonidest kasu kaubamaja müügitulemustele.
  Tulika Takso tegevjuht Madis Lind tunnistab, et kaubamaja oli nende ammune eesmärk. Ta loodab, et 1--2 kuu pärast, kui inimesed on tellimistelefonid üles leidnud ja nendega harjunud, saab Tulika Takso kaubamajast kuni 200 tellimust päevas. Edaspidi soovib Tulika Takso enda kätte saada ka kaubamaja selverite kliendid.
  Peale Tulika Takso ja meie ei olegi keegi võimeline analoogset teenust pakkuma. Selleks peab olema suur autopark, ca 160 autot. Teistel taksofirmadel on autosid alla saja.
  Olime valmis kaubamajale sama teenust osutama, kuid kaubamaja eelistas Tulika Taksot. Maitse küsimus.
  Võib-olla meeldisid mõnele valged autod. Tulika põhiargument on ühesugused autod.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Enefiti börsikell kuulutab Eesti väikeaktsionäri triumfi
Enefit Greeni aktsiate esmane avalik pakkumine õnnestus vaatamata sellele, kuidas aktsia käituma hakkab, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Enefit Greeni aktsiate esmane avalik pakkumine õnnestus vaatamata sellele, kuidas aktsia käituma hakkab, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Erootikapood loobus börsiplaanidest Omanik: me ei sobitu oma harimata juhatusega börsile
Tallinna börs teatas täna, et erootikapoode Hot Lips opereeriv HC Pro AS on otsustanud börsiletulekust loobuda. Ettevõtte juhi ja omaniku Timo Juhani Majuri sõnul selgus, et lisakapitali neil siiski vaja ei ole, samuti tekkis tal tunne, et nad ei sobi börsile.
Tallinna börs teatas täna, et erootikapoode Hot Lips opereeriv HC Pro AS on otsustanud börsiletulekust loobuda. Ettevõtte juhi ja omaniku Timo Juhani Majuri sõnul selgus, et lisakapitali neil siiski vaja ei ole, samuti tekkis tal tunne, et nad ei sobi börsile.
Leedu keelas Linnamäel sealse Forum Cinemase ostu
Apollo kinokontserni omanikul Margus Linnamäel ei lähe suurkonkurendi Forum Cinemase ostuga just kuigi hästi: Eestis tekkinud probleemide järel teatas ka Leedu, et selline koondumine ei lähe läbi.
Apollo kinokontserni omanikul Margus Linnamäel ei lähe suurkonkurendi Forum Cinemase ostuga just kuigi hästi: Eestis tekkinud probleemide järel teatas ka Leedu, et selline koondumine ei lähe läbi.
Vanglaleival Hubert Hirve varju nähakse jätkuvalt restoraniäris
Kohtu hinnangul on hoolimata aastaid kestnud eelvangistusest säilinud ettevõtja Hubert Hirve kontroll restoraniäris, mis hiljuti kesta vahetas.
Kohtu hinnangul on hoolimata aastaid kestnud eelvangistusest säilinud ettevõtja Hubert Hirve kontroll restoraniäris, mis hiljuti kesta vahetas.