• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Internetioksjonil on edu

  Investeerimispanga Lõhmus, Haavel & Viisemann omanik Rain Lõhmus ei soovinud eile kommenteerida, kui palju inimesi on ennast Eesti esimese internetioksjoni Osta.ee kliendiks registreerinud. Ta märkis aga, et on tulemustega rahul.
  «Soome suurima internetioksjonite korraldaja Keltainen Pörssi leheküljel toimub üheaegselt umbes 1400 oksjoni,» rääkis Lõhmus. «Kui arvestada, et nemad tegutsevad juba pikemat aega ja meie ainult kaks päeva, siis on meil head tulemused,» ütles Lõhmus.
  Üheaegselt toimub üle 470 oksjoni 22 kategoorias. Müüdavate esemete hinnad kõiguvad 10 kroonist kuni peaaegu poole miljoni kroonini. Kõige arvukamad kategooriad on liiklusvahendid, mobiiltelefonid ja muusika. Üks oksjon kestab sõltuvalt müüja soovist 1--14 päeva.
  ASi MicroLink elektroonilise kommertsi ja uue majanduse projektide juht Ville Jehe sõnul ei paku Osta.ee elektrooniline oksjon MicroLinki e-poodidele konkurentsi. «Pigem on see meile kasulik. Esimene Osta.ee's müüdud ese oli MicroLinki arvuti,» nentis Jehe. «Mida rohkem häid internetitooteid, seda rohkem on kasutajaid.»
  Balti riikide suurimat elektroonilist kaubamaja Index 100 haldava OÜ Index Net juhatuse esimees, Kaubandus-Tööstuskoja eksjuht Peeter Tammoja ütles, et tema arvates laiendab uus toode turgu, sest Osta.ee kliendid on Index Neti potentsiaalsed kliendid. «Rain Lõhmus on väga andekas, tema ettevõtmised õnnestuvad ja usun, et nad saavad oma turuni?i.»
  Tammoja lisas, et on võimalik, et Index Net ja Genex Trade hakkavad koostööd tegema, kuid ei soovinud täpsustada, mis projektiga on tegemist.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

E-resident: õiglased tasud Eesti loomemajandusse!
Rohkem kui 70 aastat pärast loojate õiguste fikseerimist ÜRO inimõiguste deklaratsioonis on paljude autorite tasustamine endiselt kõike muud kui õiglane ja läbipaistev, kirjutab ettevõtte Digiciti asutaja ning Eesti e-resident Philippe Rixhon.
Rohkem kui 70 aastat pärast loojate õiguste fikseerimist ÜRO inimõiguste deklaratsioonis on paljude autorite tasustamine endiselt kõike muud kui õiglane ja läbipaistev, kirjutab ettevõtte Digiciti asutaja ning Eesti e-resident Philippe Rixhon.
Läti ükssarvikulootus kaasas lisaraha
Suuresti Läti börsifirmale HansaMatrix kuuluv ja Kanadas börsiplaane pidav Lightspace Technologies kaasas 2 miljonit eurot noteerimiseelse konverteeritava üleminekulaenuga.
Suuresti Läti börsifirmale HansaMatrix kuuluv ja Kanadas börsiplaane pidav Lightspace Technologies kaasas 2 miljonit eurot noteerimiseelse konverteeritava üleminekulaenuga.
Coop Panga tippjuht: usaldust tuleb treenida
Juhtidel peaks olema julgust usaldada oma töötajaid ning juhul kui eesmärgid täidetakse, siis peaks andma präänikut, mitte piitsa, rääkis Coop Panga riskijuht Heikko Mäe.
Juhtidel peaks olema julgust usaldada oma töötajaid ning juhul kui eesmärgid täidetakse, siis peaks andma präänikut, mitte piitsa, rääkis Coop Panga riskijuht Heikko Mäe.
Raadiohommikus: Eesti suurim pank ja tööstuste kriisiplaanid
Teisipäevases Äripäeva raadio hommikuprogrammis räägime lisaks sõja mõjudele ka kasvavate intressimäärade ja kiire hinnatõusu tagajärgedest nii ettevõtetele kui tarbijatele.
Teisipäevases Äripäeva raadio hommikuprogrammis räägime lisaks sõja mõjudele ka kasvavate intressimäärade ja kiire hinnatõusu tagajärgedest nii ettevõtetele kui tarbijatele.
Viimse hetkeni ellujäämist lootnud ettevõte heitis hinge
13. reedel läks lõplikult pankrotti pika ajalooga Eesti ekspedeerimisfirma Mep Trans, mille omanik Denis Belov kõigest kaks nädalat tagasi ütles, et olukord pole veel täiesti lootusetu. „Võitleme,” ütles Belov siis.
13. reedel läks lõplikult pankrotti pika ajalooga Eesti ekspedeerimisfirma Mep Trans, mille omanik Denis Belov kõigest kaks nädalat tagasi ütles, et olukord pole veel täiesti lootusetu. „Võitleme,” ütles Belov siis.

Küpsised

Äripäev kasutab küpsiseid parima ajakirjandusliku teenuse, huvipakkuvama sisu ja hea kasutajakogemuse võimaldamiseks. Meie veebilehel on järgmist liiki küpsised: vajalikud-, statistika-, eelistuste- ja turunduse küpsiseid. Küpsiste kasutamise eesmärkide ja töötlemise aluse osas saad rohkem infot Meie Küpsiste Poliitikast. Vajutades „Luban kõik“ nõustud Küpsiste kasutamisega meie ja kolmandate osapoolte poolt Meie Küpsiste poliitikas ja käesolevas Küpsiste lahenduses toodud tingimustel. Vajutades „Muudan eelistusi“ saad oma eelistusi alati muuta ja täiendavalt infot erinevate Küpsiste kohta.

Loe lähemalt meie Privaatsus - ja Küpsisepoliitikast.