Inno Tähismaa • 14. märts 2000 kell 16:21

AS Eesti Buss liinidel katkeb liiklus

AS Eesti Bussi pankroti tõttu peatatakse bussiliiklus kõigil liinidel 18.-23.03.2000, teatas teede- ja sideministeeriumi pressiteenistus.

Teede- ja sideministeeriumi esindajate ja AS Eesti Bussi pankrotihalduri tänasel kohtumisel arutati opereerimise jätkamist AS Eesti Bussi 45 liinil. Pankrotihaldur teavitas teede- ja sideministeeriumi, alates 16.märtsist lõpetavad ajutiselt tegevuse 35 liini ning alates 18.märtsist ka ülejäänud 10 liini, mis on seotud õpilaste veoga. Opereerimine kõigil liinidel on peatatud kuni konkursi alusel uute liinilubade väljastamiseni.

Teede- ja Sideministeeriumi Liinilubade Komisjon teeb otsuse uute liinilubade kinnitamise kohta kõigil 45 liinil 22.märtsil. Liiniload väljastatakse konkursil valitud operaatoritele 24.märtsiks. Pärast seda soovib teede- ja sideministeerium tagada bussiliikluse jätkumist sama graafiku alusel, kui enne AS Eesti Bussi pankrotti.

Teede- ja sideministeerium on vastavasisulise hoiatuse bussiliikluse häirete kohta saatnud kõigile maavalitsustele.

Hetkel kuum