Viktoria Korpan • 15. november 2000 kell 11:30

Esimene Eesti IT-teeninduse ja -koolitusefirma sai ISO tunnistuse

Pühapäeval, 12. novembril sai IT-teeninduse ja -koolitusfirma AS USEsoft rahvusvaheliselt sertifitseerimis-organisatsioonilt Lloyd"s Register Quality Assurance Ltd (LRGA) ISO 9002 kvaliteedisertifikaadi.

'Oleme esimene IT-ettevõte Eestis, kes omab ISO kvaliteedijuhtimissüsteemi sertifikaati IT teeninduse, hoolduse ja koolituse sfääris,' ütles ASi Usesoft kvaliteedijuht Carlos Niitsoo.

'Infotehnoloogia on kiiresti kasvav ja arenev valdkond. Selleks, et muutuvates tingimustes garanteerida kliendi Infosüsteemi stabiilsus ja areng on kvaliteedijuhtimissüsteemi olemasolu igas IT ettevõttes vältimatu,' sõnas USEsofti juhatuse esimees Erik Uibo. 'LRGA väljastatud sertifikaat on kinnituseks, et loodud kvaliteedisüsteem vastab rahvusvahelistele nõuetele'.

IT valdkonnas on Eestis ISO alusel sertifitseeritud veel Index Net AS e-kommertsi tarkvaralahenduste väljatöötamise ja rakendamise alal, MicroLinki Arvutite AS arvutite tootmise ja hulgimüügi alal, Küberneetika AS juhtimissüsteemide riist- ja tarkvara väljatöötamise, valmistamise, ülespaneku ja sellega liituva väljaõppe alal ning AS PCT Arvutid arvutisüsteemide projekteerimise, tootmise ja müügi vallas.

Hetkel kuum