• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Lennuliiklusteenindus täidab riigieelarvet ligi 6 miljoni krooniga

  Riigile kuuluv Lennuliiklusteeninduse AS peaks ka sel aastal andma riigieelarvesse dividendidena 15% kasumist ehk ligikaudu 6 miljonit krooni.

  ?Ametlikult pole rahandusministeerium veel midagi soovinud, nii et me arvestame praegu vanade piirmääradega,? ütles Lennuliiklusteeninduse juhataja Jaan Tamm. Ta tunnistas, et rahandusminister Siim Kallas võib küll ehk rohkemat soovida, kuid praegu arvestatakse siiski 15% kasumist. Ka eelmise aasta veidi enam kui 42 miljoni krooni suurusest kasumist läks dividendidena riigieelarvesse 6,3 miljonit, koos tulumaksuga üle 8 miljoni krooni.
  Käesolevaks aastaks on Lennuliiklusteenindus planeerinud kolmanda kvartali tulemuste põhjal 37,9 miljonit krooni kasumit. ?Kuid see on tehtud konservatiivse põhimõtte järgi, aasta lõpp aga on paremini läinud,? lisas Tamm, uskudes kasuminumbri tõusu 40 miljoni kanti.
  Lennuliiklusteeninduse ASi kasum on olnud juba aastaid päris stabiilne ? eelmisel aastal 42 miljonit, üle-eelmisel aastal 42,8 miljonit krooni.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Neeme Korv: tule, Karis, appi!
Eestis on liider, kelle vaimne ja poliitiline kapital võimaldab kui mitte vaktsineerimises kõhklejaid ümber veenda, siis kindlasti selgitada, mille suhtes tasub olla kriitiline, mida lugeda ja keda kuulata. President Alar Karis ei saa ega tohi jääda praeguses ülitõsises tervisekriisis kõrvale, kirjutab Äripäeva arvamustoimetuse juht Neeme Korv.
Eestis on liider, kelle vaimne ja poliitiline kapital võimaldab kui mitte vaktsineerimises kõhklejaid ümber veenda, siis kindlasti selgitada, mille suhtes tasub olla kriitiline, mida lugeda ja keda kuulata. President Alar Karis ei saa ega tohi jääda praeguses ülitõsises tervisekriisis kõrvale, kirjutab Äripäeva arvamustoimetuse juht Neeme Korv.
S&P 500 ja Dow Jones seadsid uued rekordid
Teisipäeval purustasid nii S&P 500 kui Dow Jones heada kvartalitulemuste abil rekordid, vahendab Yahoo Finance.
Teisipäeval purustasid nii S&P 500 kui Dow Jones heada kvartalitulemuste abil rekordid, vahendab Yahoo Finance.
Tallinn saadab koolide põhiastme nädalaks koduõppele
Teisipäeval otsustas Tallinna linnavalitsus, et peale koolivaheaega ehk 1. novembrist jäävad Tallinna munitsipaalkoolide 4.–8. klasside õpilased nädalaks distantsõppele.
Teisipäeval otsustas Tallinna linnavalitsus, et peale koolivaheaega ehk 1. novembrist jäävad Tallinna munitsipaalkoolide 4.–8. klasside õpilased nädalaks distantsõppele.
Euroopa Ravimiamet alustab koroonaravimi kiirendatud hindamist
Euroopa Ravimiameti inimravimite komitee on alustanud Merck Sharp & Dohme ja Ridgeback Biotherapeuticsi täiskasvanute COVID-19 raviks välja töötatud suukaudse viirusvastase ravimi molnupiraviiri kiirendatud hindamisprotseduuri,
Euroopa Ravimiameti inimravimite komitee on alustanud Merck Sharp & Dohme ja Ridgeback Biotherapeuticsi täiskasvanute COVID-19 raviks välja töötatud suukaudse viirusvastase ravimi molnupiraviiri kiirendatud hindamisprotseduuri,