Inno Tähismaa • 15. detsember 2000 kell 10:31

Oleg Gross müüb Eesti Postile soodsa krundi

Pärast mitmeaastast krundiotsimist Rakveres on AS Eesti Post jõudmas niikaugele, et võib ehitada oma esinduse kokku ärimees Oleg Grossi kaubahalliga, kirjutab Virumaa Teataja.

Eesti Posti tehnikaosakonna juhataja Elina Averjeva ütles, et peab läbirääkimisi ärimees Oleg Grossiga, et ehitada oma esindus koos grossi kavandatud kaubahalliga kesklinna Laada ja Veski tänava nurgale. Eesti Post saab kolmandiku 5000 m2 krundist.

Gross ütles, et saab omale soliidse naabri ja seetõttu ei ajanud krundi hinda kõrgele. Eesti Posti varem valmis vaadatud krundi eest küsis maaomanik Hanno Saaremets 1400 krooni ruutmeetrilt. Gross piirdus kolm korda madalama ruutmeetrihinnaga.

?Eesti Posti on solgutatud siin linnas küll,? nentis Gross.

Hetkel kuum