Inge Rumessen • 18. detsember 2000 kell 10:56

Ühispanga endine asepresident üllitab luulekogu

Täna ilmub Ühispanga endise asepresidendi Janek Mäggi luulekogu 'Ood rõõmule', mille illustratsioonid on teinud Jüri Arrak.

'Ma olen väga rõõmus, et heade sõprade õhutusel ja toel sai minu esimene raamat kaante vahele,' ütles Janek Mäggi. 'Õigupoolest on 'Ood rõõmule' ilmumine tänuavaldus neile inimestele, kes andsid mulle julgust luulekogu tükki anda.'

Jüri Arrak rääkis, et luulet on huvitav illustreerida ning Mäggi luuletused andsid selleks head inspiratsiooni. 'Kui mina joonistan sulega, siis Janek maalib sõnaga,' lisas Arrak.

Janek Mäggi on sündinud 5. septembril 1973. Esimesed luuletused kirjutas ta 1980ndate aastate keskel. Varem on ta luuletusi avaldanud 1990ndate aastate alguses ajakirjas Noorus ja ajalehtedes Sõdurileht ja Eesti Kirik.

Hetkel kuum