Homne eelinfo

29. mai 2001, 17:48

Statistikaamet avaldab Ehitus, I kvartal 2001.

Kinnisvaramaaklerite atesteerimiseksam.

Lõpeb Jüri Mõisa puhkus.

Ringhäälingu juhid ja kultuuriministeerium teevad ETV reklaami kaotamise kava.

Peaministri juures on koos kogumispensioni teemaline ümarlaua nõupidamine.

Seesami 10 sünnipäev Tallinna Kunstihoones.

Riigikogus töötuskindlustuse seaduse eelnõu, haldusõiguserikkumiste seadustiku muutmise seaduse eelnõu, Vabariigi Valitsuse seaduse ja Eesti Panga seaduse muutmise seaduse eelnõu, käibemaksuseaduse eelnõu, tulundusühistuseaduse eelnõu, äriseadustiku, pankrotiseaduse ja nendega seotud seaduste muutmise seaduse eelnõu 2. lugemine, tolliseadustiku eelnõu 1. lugemine, Eesti Vabariigi ja Euroopa Investeerimispanga vahel sõlmitud finantseerimislepingu ratifitseerimise seaduse eelnõu 1. lugemine.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing