• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  ETV peadirektor eelistab ühte firmat

  Sama firma tegi ETV-le auditi ilma konkursita ka aasta tagasi, ka siis jäi summa alla 100 000 krooni. Lisaks töötab suhtekorraldusfirma Powerhouse omanik Janek Mäggi novembrist ETV palgal, kus ta tegeleb Eurovisiooni internetilehekülje käivitamisega.
  ETV peadirektor Alar Urm töötas Ühispangas nõukogu esimehena ja Janek Mäggi asepresidendina. Mõlemad lahkusid pangast möödunud aasta keskel. Mäggi asutas augustis oma suhtekorraldusfirma Powerhouse ja mõne kuu pärast alustas ta ETV sisekommunikatsiooni auditiga. ?Mina küll meie ühist tausta Ühispangas üle ei tähtsustaks,? ütles Mäggi. ?Powerhouse ei ole väike firma. Suhtekorraldusfirma ei saa omada kahte klienti ühest valdkonnast ja see tähendab, et suurtel ettevõtetel on võimalik valida vaid 4-5 suhtekorraldusfirma vahel.?
  Ringhäälingu nõukogu liige Andres Jõesaar ütles, et teda hämmastab ETV otsus kulutada mitu aastat järjest sedavõrd palju raha sisekommunikatsiooni auditi peale. ?Kuid ETV pole ametlikult ringhäälingu nõukogu oma otsusest informeerinud ja seepärast ma ei tea kõiki tagamaid,? ütles Jõesaar.
  Powerhouse?i ja ETV vaheline leping sätestab, et sisekommunikatsiooni auditi käigus viib Powerhouse läbi 65 suulist intervjuud ringhäälingu nõukogu, ETV koostööpartnerite ja ajakirjanikega ning 250 ankeetküsitlust Eesti Televisiooni töötajatega. Auditi eesmärk on kirjeldada ja analüüsida muutusi ETV organisatsioonis aasta jooksul, mis on möödunud eelmisest auditist.
  ETV peadirektori Aare Urmiga eile ühendust saada ei õnnestunud, sekretäri kaudu soovitas ta teemat kommenteerima ETV kommunikatsioonijuhi. Sisekommunikatsiooni juht Raivo Suni, kes töötab ETVs alates augustist, rääkis eile küll pikalt auditi mõttest ja eesmärgist, kuid ei osanud vastata küsimustele, miks eelistati Janek Mäggi firmat.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Vastukaja: rahandusminister viskab krüptobeebi koos vanniveega välja
Virtuaalvääringu teenuste valdkonda ei tuleks poliitilisel tasemel häbiplekistada ja hävitada, kirjutab advokaadibüroo LEXTAL partner Rauno Kinkar vastukajana rahandusminister Keit Pentus-Rosimannuse äsjasele väljaütlemisele.
Virtuaalvääringu teenuste valdkonda ei tuleks poliitilisel tasemel häbiplekistada ja hävitada, kirjutab advokaadibüroo LEXTAL partner Rauno Kinkar vastukajana rahandusminister Keit Pentus-Rosimannuse äsjasele väljaütlemisele.
Valge Maja hoiatab järgmise finantskriisi eest
Valge Maja hoiatas reedel, et Kongressi saamatus suurendada riigivõla piirmäära võib viia majanduse langusesse ja kriitiliste riigiteenuste kärpimiseni, vahendab Reuters.
Valge Maja hoiatas reedel, et Kongressi saamatus suurendada riigivõla piirmäära võib viia majanduse langusesse ja kriitiliste riigiteenuste kärpimiseni, vahendab Reuters.
Venemaal algas AstraZeneca vaktsiini tootmine
Venemaal Moskva oblastis Puštšinos algas AstraZeneca koroonavaktsiini tootmine ravimifirmas R-Farm, teatab TASS.
Venemaal Moskva oblastis Puštšinos algas AstraZeneca koroonavaktsiini tootmine ravimifirmas R-Farm, teatab TASS.
Rahandusministri arvates võiks rahapesu andmebüroo litsentside andmise peatada
Rahandusminister Keit Pentus-Rosimannuse sõnul on virtuaalvääringu teenuste pakkujatega seotud rahapesu ja terrorismi rahastamise riskid Eestis kasvanud ja praegune olukord vajab riigi kiiret tegutsemist.
Rahandusminister Keit Pentus-Rosimannuse sõnul on virtuaalvääringu teenuste pakkujatega seotud rahapesu ja terrorismi rahastamise riskid Eestis kasvanud ja praegune olukord vajab riigi kiiret tegutsemist.