Artikkel
 • Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  ETV peadirektor eelistab ühte firmat

  Sama firma tegi ETV-le auditi ilma konkursita ka aasta tagasi, ka siis jäi summa alla 100 000 krooni. Lisaks töötab suhtekorraldusfirma Powerhouse omanik Janek Mäggi novembrist ETV palgal, kus ta tegeleb Eurovisiooni internetilehekülje käivitamisega.
  ETV peadirektor Alar Urm töötas Ühispangas nõukogu esimehena ja Janek Mäggi asepresidendina. Mõlemad lahkusid pangast möödunud aasta keskel. Mäggi asutas augustis oma suhtekorraldusfirma Powerhouse ja mõne kuu pärast alustas ta ETV sisekommunikatsiooni auditiga. ?Mina küll meie ühist tausta Ühispangas üle ei tähtsustaks,? ütles Mäggi. ?Powerhouse ei ole väike firma. Suhtekorraldusfirma ei saa omada kahte klienti ühest valdkonnast ja see tähendab, et suurtel ettevõtetel on võimalik valida vaid 4-5 suhtekorraldusfirma vahel.?
  Ringhäälingu nõukogu liige Andres Jõesaar ütles, et teda hämmastab ETV otsus kulutada mitu aastat järjest sedavõrd palju raha sisekommunikatsiooni auditi peale. ?Kuid ETV pole ametlikult ringhäälingu nõukogu oma otsusest informeerinud ja seepärast ma ei tea kõiki tagamaid,? ütles Jõesaar.
  Powerhouse?i ja ETV vaheline leping sätestab, et sisekommunikatsiooni auditi käigus viib Powerhouse läbi 65 suulist intervjuud ringhäälingu nõukogu, ETV koostööpartnerite ja ajakirjanikega ning 250 ankeetküsitlust Eesti Televisiooni töötajatega. Auditi eesmärk on kirjeldada ja analüüsida muutusi ETV organisatsioonis aasta jooksul, mis on möödunud eelmisest auditist.
  ETV peadirektori Aare Urmiga eile ühendust saada ei õnnestunud, sekretäri kaudu soovitas ta teemat kommenteerima ETV kommunikatsioonijuhi. Sisekommunikatsiooni juht Raivo Suni, kes töötab ETVs alates augustist, rääkis eile küll pikalt auditi mõttest ja eesmärgist, kuid ei osanud vastata küsimustele, miks eelistati Janek Mäggi firmat.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum
Mainori rektor: räägime nüüd kriisist taastumisest ka andmeid appi võttes Põhjalik ülevaade, mida andmed sektorite toibumise kohta näitavad
Kriisidest hästi toibunud IKT sektoris süveneb spetsialistide puudus ning teisteski valdkondades ei tule uusi töötajaid hoolimata palkade kasvamisest piisavalt peale, kirjutab värskelt valminud ülevaate põhjal ettevõtluskõrgkooli Mainor rektor Mait Rungi.
Kriisidest hästi toibunud IKT sektoris süveneb spetsialistide puudus ning teisteski valdkondades ei tule uusi töötajaid hoolimata palkade kasvamisest piisavalt peale, kirjutab värskelt valminud ülevaate põhjal ettevõtluskõrgkooli Mainor rektor Mait Rungi.
Leedu investoriteta päev Balti aktsiaturul lõppes vaikselt
Tänase kauplemispüha tõttu Vilniuses oli avatud vaid kaks Balti börsi, Tallinn ja Riia ning Balti koondindeks Baltic Benchmark nihkus kõigest 0,04 protsendi võrra.
Tänase kauplemispüha tõttu Vilniuses oli avatud vaid kaks Balti börsi, Tallinn ja Riia ning Balti koondindeks Baltic Benchmark nihkus kõigest 0,04 protsendi võrra.
Nelja Eesti juhi teed tippu - kriisiloits, ettemääratus ja õpetaja võimendus
Värskes Äripäeva raadio saates "Juhi jutud" võtame kokku kuulajate lemmiksaated ja nopime nendest välja neli põnevat kildu Eesti juhtidelt. Tänases saates saavad sõna Eesti suurima panga Swedbanki juht Olavi Lepp, 2020. aastal Eesti parimaks kooliks valitud Uulu põhikooli juht Egle Rumberg, noorim Tallinna börsi firmade juht ehk Arco Vara juht Miko-Ove Niinemäe ja LHV grupi juht Madis Toomsalu, kes pälvis tänavu tunnustuse parim juht.
Värskes Äripäeva raadio saates "Juhi jutud" võtame kokku kuulajate lemmiksaated ja nopime nendest välja neli põnevat kildu Eesti juhtidelt. Tänases saates saavad sõna Eesti suurima panga Swedbanki juht Olavi Lepp, 2020. aastal Eesti parimaks kooliks valitud Uulu põhikooli juht Egle Rumberg, noorim Tallinna börsi firmade juht ehk Arco Vara juht Miko-Ove Niinemäe ja LHV grupi juht Madis Toomsalu, kes pälvis tänavu tunnustuse parim juht.
Riigikogu ratifitseeris Soome ja Rootsi ühinemise NATOga
Riigikogu võttis erakorralisel istungjärgul vastu seaduse, millega kiitis heaks Soome ja Rootsi ühinemist käsitlevad Põhja-Atlandi lepingu protokollid.
Riigikogu võttis erakorralisel istungjärgul vastu seaduse, millega kiitis heaks Soome ja Rootsi ühinemist käsitlevad Põhja-Atlandi lepingu protokollid.
Soome ja Rootsi said NATO liitumisprotokollile allkirjad, algab ratifitseerimiste ralli
NATO liikmesriikide saadikud allkirjastasid Soome ja Rootsi liitumisprotokollid. See on viimane samm enne parlamentide heakskiitu.
NATO liikmesriikide saadikud allkirjastasid Soome ja Rootsi liitumisprotokollid. See on viimane samm enne parlamentide heakskiitu.

Küpsised

Äripäev kasutab küpsiseid parima ajakirjandusliku teenuse, huvipakkuvama sisu ja hea kasutajakogemuse võimaldamiseks. Meie veebilehel on järgmist liiki küpsised: vajalikud-, statistika-, eelistuste- ja turunduse küpsiseid. Küpsiste kasutamise eesmärkide ja töötlemise aluse osas saad rohkem infot Meie Küpsiste Poliitikast. Vajutades „Luban kõik“ nõustud Küpsiste kasutamisega meie ja kolmandate osapoolte poolt Meie Küpsiste poliitikas ja käesolevas Küpsiste lahenduses toodud tingimustel. Vajutades „Muudan eelistusi“ saad oma eelistusi alati muuta ja täiendavalt infot erinevate Küpsiste kohta.

Loe lähemalt meie Privaatsus - ja Küpsisepoliitikast.