Peeter Stamberg • 5. august 2002 kell 10:29

Tallinna börsil polnud pärast keskpäeva ühtegi tõusvat aktsiat

Tallinna börsil olid veidi pärast keskpäeva enamiku aktsiate hinnad miinuses, ühtegi tõusvat aktsiat ei olnud.

Kaua aega oli ainsana plussis täna kvartalitulemused avaldanud Merko Ehituse <GR#EE.MERKO> aktsia, kuid kella 12.15ks oli aktsia 66,81 kroonil ehk 1,84% miinuses. Aktsiat osteti 66,81 ja müüdi 69,47 krooniga.

Eesti Telekomi <GR#EE.ETL> aktsia oli langenud 3%, 65,72 kroonile.

Hansapanga <GR#EE.HP> aktsia läheneb 180 krooni tasemele. Täna Leedu tütarpanga majandustulemused avaldanud panga aktsia maksis 180,41 krooni ehk 2,12% vähem kui reedel.

Miinuses olid ka Norma <GR#EE.NORMA>, reedel pea kahe aasta madalaimale tasemele kukkunud Tallinna Kaubamaja <GR#EE.TKM> ja Kalevi <GR#EE.KALEV> aktsia. Ainsana ei olnud kaubeldud aktsiatest langenud Tallinna Farmaatsiatehase <GR#EE.FARMA> aktsia, mille hind võrreldes reedega ei olnud muutunud. Kaheksa aktsiaga ei tehtud kella 12.15ks ühtegi tehingut.

Hetkel kuum