• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Rootsi ehitus- ja kinnisvarafirma Skanska kasum pea 560 mln krooni

  Skanska teatas täna, et teenis kolmandas kvartali 324 mln Rootsi krooni (558 mln Eesti krooni) puhaskasumit, vahendab Dow Jones.

  Aasta varem sai Skanska samal perioodil 1,689 mld Rootsi krooni (2,91 mld Eesti krooni) kahjumit.
  Aasta esimese üheksa kuuga kasvas Skanska Groupi tegevuskasum 1,926 mld Rootsi kroonile (3,32 mld Eesti kroonile) võrreldes aasta varasema 685 mln Rootsi krooniga (1,18 mld Eesti krooniga). Tegevuskasumi marginaal kasvas 0,6-lt protsendilt 1,8-le.
  ?Kolmandas kvartalis paranesid kõigi üksuste kasumid, peale Lõuna-Ameerika üksuse Sade Skanska. Sade Skanska teenis kasumit, kuid võrreldes aasta varasemaga see langes, tänu Argentina peeso devalvatsioonile ja inflatsioonilistele kohandamistele, mitte tegevusprobleemide tõttu,? ütles ettevõtte president ja tegevjuht Stuart Graham majandustulemusi kommenteerides.
  Skansaka aktsia hind on Stockholmi börsil kella 14.35ks kerkinud 4,62%, 45,30 Rootsi kroonile.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Teerajajad: ettevõtted vastutagu keskkonna- ja sotsiaalse mõju eest
Alla 34aastased kõrgharidusega inimesed, kes on enim valmis kasutusele võtma uusi ideid, teenuseid ja tehnoloogiaid, ootavad ettevõtjatelt rohepöörde puhul rohkem tegusid, kirjutab Swedbanki jätkusuutlikkuse valdkonnajuht Maris Riim.
Alla 34aastased kõrgharidusega inimesed, kes on enim valmis kasutusele võtma uusi ideid, teenuseid ja tehnoloogiaid, ootavad ettevõtjatelt rohepöörde puhul rohkem tegusid, kirjutab Swedbanki jätkusuutlikkuse valdkonnajuht Maris Riim.
Nasdaq suutis ainukesene napis plussis sulguda
Kolmapäeval andsid tooni eile õhtul tulemused teatanud Alphabet ja Microsoft, vedades õige napilt ka plussi Nasdaqi indeksi, vahendab Reuters.
Kolmapäeval andsid tooni eile õhtul tulemused teatanud Alphabet ja Microsoft, vedades õige napilt ka plussi Nasdaqi indeksi, vahendab Reuters.
Raadiohommikus: verivärsked tulemused börsilt ja tipptegijate äriplaanid
Neljapäevases Äripäeva raadio hommikuprogrammis vahendame kuulajatele värskeid börsifirmade kolmanda kvartali tulemusi. Neljapäeval teatavad need Arco Vara, Tallink ja EfTEN.
Neljapäevases Äripäeva raadio hommikuprogrammis vahendame kuulajatele värskeid börsifirmade kolmanda kvartali tulemusi. Neljapäeval teatavad need Arco Vara, Tallink ja EfTEN.
Põhja-Euroopa kustutas Lõuna-Euroopa lootused odavamale elektrile Aas: rohkem raha taastuvenergeetikasse
Kui mitu Lõuna-Euroopa liikmesriiki panustas lootusele, et Euroopa energiaturgu reformides oleks võimalik viimastel kuudel rekordeid löövad energiahinnad kontrolli alla saada, siis Põhja-Euroopa keeldus sellest otsustavalt. Teiste seas Eesti.
Kui mitu Lõuna-Euroopa liikmesriiki panustas lootusele, et Euroopa energiaturgu reformides oleks võimalik viimastel kuudel rekordeid löövad energiahinnad kontrolli alla saada, siis Põhja-Euroopa keeldus sellest otsustavalt. Teiste seas Eesti.