3. november 2003 kell 10:55

Wal-Mart hakkab jõuluhooajal müüma ülikalleid juveele

Maailma juhtiva odavmüügikaubamaja Wal-Mart Sami klubi nimeline divisjon hakkab jõuluhooajal müüma ülikalleid juveele, teatab Bloomberg.

Müügis olevate kingituste hulka kuulub muuhulgas 300 000 dollarit (4 miljonit krooni) maksev teemantkee. Sami klubi asepresidendi Dee Breazale sõnul on need siiski tunduvalt odavamad, kui tavalistes juveeliärides. Näiteks eelpoolnimetatud 75 teemandiga kaelakee asendushind on 575 950 dollarit (7,7 miljonit krooni), 3,85 karaati kaaluv purpurne teemantsõrmus, mis klubis maksab 260 000 dollarit (3,5 miljonit krooni), asendushind on 450 000 dollarit (6 miljonit krooni). Asendushind on juveelikaubanduses kasutatav termin, mida kasutatakse ehete kindlustushinna määramiseks.

Sami klubi on Wal-Marti hulgilaod, kus saavad sisseoste sooritada vaid klubi liikmed. Klubi on mõeldud eelkõige väikeettevõtetele ja eraisikutele, kus on müügis tuntud kaubamärgid aga jaekauplustest odavamate hindadega.

Hetkel kuum