• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  EPL: Endine Tallinna abilinnapea Panov astub täna kohtu ette

  Täna algab protsess endise abilinnapea Vladimir Panovi üle, kellele esitatud altkäemaksusüüdistus põhineb politsei tõlgendusel Panovile tehtud rahaülekannetest.

  Mitmed õigusspetsialistid ennustavad Harju maakohtu ette astuva Panovi (62) õigeksmõistmist, sest kohtupraktika kohaselt tuleb kõik kaheldavad asjaolud lugeda süüaluse kasuks, kirjutab Eesti Päevaleht.
  Kevadel puhkenud skandaali järel avalikust elust taandunud Panov on veendunud enda õigeksmõistmises. ?See süüdistus on absurd ja vale,? ütles Panov. ?Sellepärast pole ma neis asjus eriti ka tõmmelnud.?
  Süüdistuse esitanud keskkriminaalpolitsei ja prokuratuur on siiski teisel seisukohal. Panoviga tööalaselt lävinud isikute hinnangul jättis abilinnapea endast mulje kui altkäemaksu andjaks peetava OÜ Kakumäe Võrgud käsualusest.
  Kaks ööpäeva vahi all veetnud Panov pidi juhtunu tõttu aktiivsest poliitikast taanduma. ?Praegu olen ma pensionil ja tegelen mingil määral äriga,? ütles Panov Eesti Päevalehele. ?Lisaks osalen Tallinna volikogu istungitel.?
  Panovi sõnul hoiab ta meelega avalikust elust eemale, sest ei soovi juhtunu tõttu silma paista. Süüdimõistmise korral ähvardab teda kuni viieaastane vangistus. Panoviga koos kohtu ette astuvad OÜ Kakumäe Võrgud juhid on keskkriminaalpolitsei uurija Tanel Järveti väidetavate ebaseaduslike töömeetodite kasutamise eest kohtusse kaevanud.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Anu Ruul: kestliku innovatsiooni võimalikkusest Maal – kümme sammu maailmalõpust eemale
Innovatsioon ja kestlik innovatsioon ei peaks olema kaks eri terminit, kestlikes uutes innovatsioonides peituvad väga suured tulevikuärid, kirjutab konsultant ja koolitaja Anu Ruul Äripäeva essees.
Innovatsioon ja kestlik innovatsioon ei peaks olema kaks eri terminit, kestlikes uutes innovatsioonides peituvad väga suured tulevikuärid, kirjutab konsultant ja koolitaja Anu Ruul Äripäeva essees.
USA aktsiaturg: Nasdaq pani langusnädalale punase punkti
Tehnoloogiaaktsiaist pungil Nasdaqi liitindeks lõpetas börsinädala 2,72 protsendise kukkumisega; languses olid ka kõik teised peamised USA börsiindeksid.
Tehnoloogiaaktsiaist pungil Nasdaqi liitindeks lõpetas börsinädala 2,72 protsendise kukkumisega; languses olid ka kõik teised peamised USA börsiindeksid.
Raadiohitid: ühe Eesti panga juhtimisviga ja uus Tuul Tallinna börsil
Lõppeval nädalal puistasid raadioeetrisse tarkuseteri ettevõtja Indrek Neivelt, kes analüüsis kahe Eesti panga konkurentsi, Swedbank Eesti juht Olavi Lepp, kes rääkis spetsialistist juhiks kujunemisest, ning elektritõukeratta jagamisteenuse Tuul kaasasutaja Kristjan Maruste, kelle sõnul hakkab ettevõte lähiajal Tallinna börsilt kaasama võlakirjadega finantseeringuid.
Lõppeval nädalal puistasid raadioeetrisse tarkuseteri ettevõtja Indrek Neivelt, kes analüüsis kahe Eesti panga konkurentsi, Swedbank Eesti juht Olavi Lepp, kes rääkis spetsialistist juhiks kujunemisest, ning elektritõukeratta jagamisteenuse Tuul kaasasutaja Kristjan Maruste, kelle sõnul hakkab ettevõte lähiajal Tallinna börsilt kaasama võlakirjadega finantseeringuid.
Ossinovski vastane ei jäänud kohtu otsusega rahule
Läti ärimees Ilja Gertšikov, kelle Riia esimese astme kohus jättis ilma kosmeetikatootja Dzintars kaubamärgiõigustest, mille kohus määras Oleg Ossinovski ostetud ettevõttele, on otsuse edasi kaevanud, kirjutab Leta.
Läti ärimees Ilja Gertšikov, kelle Riia esimese astme kohus jättis ilma kosmeetikatootja Dzintars kaubamärgiõigustest, mille kohus määras Oleg Ossinovski ostetud ettevõttele, on otsuse edasi kaevanud, kirjutab Leta.