27. aprill 2004 kell 6:45

USA aktsiaturgudel kerge kasumivõtt

USA aktsiaturud vajusid mõnevõrra unise kauplemise käigus, sest murest osade aktsiate liigkalliduse tõttu otsustasid investorid välja võtta kasumit.

Dow Jonesi tööstuskeskmine <GR#US.^DJI> langes 0,27 protsendi võrra 10 444,73 punktini, peamiselt tehnoloogiasektorit iseloomustav Nasdaqi koondindeks <GR#US.^IXIC> kaotas 0,63 protsenti oma väärtusest.

Nii langes Microsoft <GR#US.MSFT> aktsia hind 1,9 protsendi võrra 27,24 dollarini pärast reedest rohkem kui 6protsendilist hinnarallit. Lennukitootja Boeingi <GR#US.BA> aktsia aga kallines samavõrra 43,24 dollarini tänu maailma suurimale lennukompaniile Nippon Airways, kes tellis USA lennukitootjalt 50 uut reaktiivlennukit 7E7.

Pärast eilset kerkimist 33 kuu kõrgeimale tasemele, võeti kasumit ka Jaapani aktsiaturul.

Hetkel kuum