Eesti Ekspress: Carmen Kassi sugulased seotud elurajooni rajamisega Viimsisse

Inno Tähismaa 29. aprill 2004, 10:10

Supermodelli ja Res Publica europarlamendi kandidaadi Carmen Kassi sugulased on seotud elurajooni rajamisega Viimsis.

Carmeni ema Koidu Põder omab firma Vestegert kaudu teist firmat Marine Systems, mis omakorda omab maatükki Viimsi vallas Pärnamäe külas. Samale krundile rajatakse Soosepa elamurajooni, kirjutab Eesti Ekspress.

Vestegerti eelmine omanik oli Carmen Kassi vend Kutty Kass, kes elab praegu New Yorgis ja müüs oma firma enne minekut emale maha.

Marine Systemsi nõukogu liikmed on olnud Paidest pärit vennad Jürgen ja Kristjan Järvik ning Margo Klemeta. Jürgen Järvik on juhtinud kirjastust Pegasus, mis andis välja Kaur Kenderi raamatu ?Checkout?. Margo Klemeta on jäänud vahele metsavarguste, röövraide ning kiiruse ületamisega ja organiseerinud koos kolme kaaslasega miljoni krooni väljapetmise Ühispangast.

Marine Systems on andnud laenu perekond Kõuhknate kalatööstusettevõtetele Dagotar ja Läätsa Kalatööstus.

Carmen Kass ise on samuti ajanud kinnisvaraäri. 2001. aasta kevadel ostis ta seitse kinnistut Tabasalu panga peal ja aasta hiljem müüs Revalhaus Kinnisvarale, mida juhtis Jürgen Järvik. Praegu on kruntidele kerkinud elamurajoon.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing