15. september 2004 kell 12:03

Salva Kindlustus maksis augustis ligi 9 miljonit krooni hüvitisi

Augustis maksis Salva Kindlustus hüvitist ligi 750 juhtumil kogusummas 8,8 miljonit krooni, teatas kindlustus.

Enim maksti möödunud kuul hüvitisi liikluskindlustuses, 4,3 miljonit krooni ja kaskokindlustuses, 3,4 miljonit krooni. Sõidukitega seotud kahjudest on arvukuselt esikohal klaasikahjud. Mõnevõrra on suurenenud liiklusõnnetuste ja takistusele otsasõitude arv.

Varakindlustuses maksti lõppenud kuul hüvitisi ligi 1 miljon krooni, millest suure osa moodustasid juuli lõpus toimunud üleujutustega seotud kahjud.

Reisikindlustuses on kahjude arv eelmiste kuudega võrrelduna natuke vähenenud. Suurima osa moodustavad tervisega seotud juhtumid. Aasta algusega võrrelduna on vähenenud reisile hilinemisest ja reisi katkemisest tulenevate kahjude arv.

Salva Kindlustus kogus augustis preemiaid 20,8 miljonit krooni, millest 7,2 miljonit laekus liikluskindlustusest ja 8,1 miljonit kaskokindlustusest. Möödunud aasta sama perioodiga võrrelduna on kindlustuspreemiate maht kasvanud 19%.

Hetkel kuum