Andris Feldmanis • 16. november 2004 kell 8:51

Tugeva tuule jäävad ära kaks reisi Rohuküla-Heltermaa parvlaevaliinil

Saaremaa Laevakompanii teatel jäävad tugeva tuule tõttu ära kaks reisi Rohuküla-Heltermaa liinil, järgmine reis loodetakse teha kell 14.30 Rohukülast.

Saaremaa Laevakompanii infojuhi Anne Saare sõnul jäävad tugeva tuule tõttu ära kell 10.30 Rohukülast ja 12.30 Heltermaalt väljuma pidanud reisid, järgmine reis loodetakse teha Rohukülast kell 14.30. ?Tegemist on kuni 20 meetrit sekundis puhuva läänetuulega, mis takistab laevade sildumist ja väljasõitu Rohuküla sadamast. Loodame, et tuul vaibub pärastlõunaks ning saame reisidega jätkata. Järgnevatest võimalikest muudatustest reisiparvlaevade sõidugraafikutes anname operatiivselt teada. Vabandame reisijate ees võimalike ebamugavuste pärast?, rääkis Saar.

Saare sõnul sõidavad parvlaevad Kuivastu-Virtsu liinil hetkel tavagraafiku alusel, endiselt on liiklus katkenud Triigi-Sõru liinil.

Hetkel kuum