• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Lidl avab järgmisel aastal poed Taanis ja Horvaatias

  Euroopas hoogsalt laienev Saksa discounter-kett Lidl avab 2005. aastal poed kahes riigis - Taanis ja Horvaatias, lubas ettevõtte juht ajaleheintervjuus.

  Oma esimeses intervjuus ütles seni avalikku tähelepanu vältinud Lidli juht Klaus Gehrig Saksa majanduslehele Handelsblatt, et ettevõte kasvab välisturul tunduvalt kiiremini kui Saksamaal. 'Selle kohta pole küll täpseid andmeid, kuid me laieneme iga aasta edasi keskeltläbi kahte uude riiki. 2005 alustame me tegevust Taanis ja Horvaatias.'
  Gehrigi sõnul on Lidli eesmärgiks olla esindatud kõigis EL maades: 'Meie jaoks pole olemas hõivatud turgu.'
  Gehrig lausus Handelsblattile, et Lidl finantseerib laienemist peamiselt pankadest saadavate soodsate hüpoteeklaenude abil.
  Lidli omanikfirma Schwarz Gruppe käive kasvab tänu välisturgudele sel aastal 11 % võrra 563 miljardi kroonini.
  Eestis on konkurendid varem prognoosinud Lidli poodide avamist kas 2005. aasta lõpus või 2006. aastal.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Eva Truuverk: Eestist võiks saada rohepöörde Silicon Valley
Kui me tahame ühiskonda järgmisele tasemele tõsta, peame leidma uue mudeli, mis soodustaks arengut ning mille tulemusena looduskeskkond on hoitud ja taastatud, kirjutab arvamuskonkursi Edukas Eesti toetaja, Rohetiigri eestvedaja Eva Truuverk.
Kui me tahame ühiskonda järgmisele tasemele tõsta, peame leidma uue mudeli, mis soodustaks arengut ning mille tulemusena looduskeskkond on hoitud ja taastatud, kirjutab arvamuskonkursi Edukas Eesti toetaja, Rohetiigri eestvedaja Eva Truuverk.
NFT – kuum plokiahela trend – saab oma ETFi
USA varahaldur Defiance ETF käivitab Defiance Digital Revolution ETFi, mis hakkab järgima plokiahelaga seotud ettevõtete ja non-fungible token'i (NFT) indeksit.
USA varahaldur Defiance ETF käivitab Defiance Digital Revolution ETFi, mis hakkab järgima plokiahelaga seotud ettevõtete ja non-fungible token'i (NFT) indeksit.
Volkswageni autotarkvaraettevõte muudab oma äristrateegiat Eestis
Volkswagen Grupi tarkvaraalaseid kompetentse koondav ettevõte CARIAD SE muudab oma strateegiat ja äritegevuse fookust Eestis. Selle tulemusel hakkab CARIAD Estonia haldama kõiki ettevõtte rahvusvahelisi tütarettevõtteid.
Volkswagen Grupi tarkvaraalaseid kompetentse koondav ettevõte CARIAD SE muudab oma strateegiat ja äritegevuse fookust Eestis. Selle tulemusel hakkab CARIAD Estonia haldama kõiki ettevõtte rahvusvahelisi tütarettevõtteid.
Madis Toomsalu võimalikust kriisist kinnisvaras: juba tasub karta
„Juba tasub karta,“ ütles LHV Grupi juht Madis Toomsalu kinnisvaraturult terendavaid kriisimärke hinnates. Eelmine kinnisvarakriis tema sõnul küll ei kordu, kuid märke uue krahhini viivast on turul küll.
„Juba tasub karta,“ ütles LHV Grupi juht Madis Toomsalu kinnisvaraturult terendavaid kriisimärke hinnates. Eelmine kinnisvarakriis tema sõnul küll ei kordu, kuid märke uue krahhini viivast on turul küll.