Björn Piibur • 26. jaanuar 2005 kell 14:56

Ühispanga juhatuse uus esimees reforme ei kavatse

Ametist lahkuva Ain Hanschmidti sõnul on Mart Altvee näol tegemist võimeka juhiga.

Altveel on kaasa võtta nii ASi Sangar kui ka ASi Ühisliisingu juhtimiskogemus. Hanschmidt toonitas, et Altvee on Ühisliisingut väga edukalt tüürinud. Ühisliisingu turuosa on konkurentsitihedal liisinguturul märgatavalt kasvanud. 1999. aastal hõlmas Ühisliising 18% ja 2004. aastal 24% turust.

Tulevikust rääkides, lubas Altvee jätkata Hanschmidti-aegset suunda. ?Ma arvan, et reformidest on vale rääkida, me jätkame sama strateegiat,? rääkis Altvee. Ühispanga uus juht loodab kindlasti pikaajalise eesmärgina panga klientide hulka kasvatada. ?Usun, et 2010 oleme veelgi kliendisõbralikumad, usun et meil on rohkem õnnelikke kliente ja meil on rohkem naeratavad töötajaid.?

Hetkel kuum