28 märts 2005

KLM alustab täna lende Tallinna ja Amsterdami vahel

Royal Dutch Airlines tähistab täna oma igapäevaste lendude algust liinil Amsterdam?Tallinn

Lennuliini avavad ametlikult Hollandi suursaadik Eestis Joanna M. van Vlient ja Eesti suursaadik Hollandis Priit Pallum. Pidulikku avamist Tallinna Lennujaamas juhib KLMi Põhja-Euroopa haru direktor Harm Kreulen.

KLMi Põhja-Euroopa haru turundusdirektor Joris Holtus: ?Meie igapäevane lend Tallinnast ühendab Eestit maailmaga Amsterdami Schipholi lennujaama kaudu. Peale Amsterdami liini pakub KLM võimalust reisida enam kui 650 sihtpunkti üle maailma, sealhulgas Air France?i ja meie SkyTeam partnerite pakutavatesse.?

Tallinn on KLMi kolmas sihtjaam Balti riikides. Alates 31. maist 2004 lendab KLM kaks korda päevas Riia ja Amsterdami vahel. KLMil on koodijagamise leping Lithuanian Airlines?iga liinil Vilnius?Amsterdam, mis võimaldab leedulastel lennata kaks korda päevas KLMi võrgustikus lennunumbri KL all.

Autor: Gert D. Hankewitz

Hetkel kuum