• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Silvana Malta & Band toovad mitmekihilise bossa-kontserdi

  Bossa nova teeb tuju heaks ja viib mõtted igapäevastelt toimetustelt eemale. Bossa on sametine ja soe. Eriti kui seda esitavad muusikud, kes pärit sealtsamast, kust bossanovagi.
  Brasiillanna Silvana Malta koos kaasmaalastega täidab neljapäeval Estonia kontserdisaali legendaarse Antonio Carlos Jobimi lauludega. Kontsert tuleb kindlasti mitmekihilisem kui vaid kogum hõrke meloodiaid. Silvana Malta bändis teevad kaasa kaks brasiillast, kelle virtuoosset pillikäsitsust kuuleb sadadel plaatidel ja nad kuuluvad prestii?ikate d?ässifestivalide peaesinejate hulka.
  Löökriistamängija Airto Moreira on d?ässiringkondades üks hõivatumaid löökriistamängijaid. Kriitikud on juba paar aastakümmet ta maailma parimate löökpillimängijate sekka valinud. Ta on teinud koostööd teiste d?ässigurude seas ka Miles Davise ja Chick Coreaga, kuulunud Weather Reporti algkoosseisu. DJd on tema lugusid tantsusaalihittideks mänginud. Moreira tunneb end vabalt enam kui saja erineva löökpilliga. Kindlasti kingib ta publikule mõnegi sütitava rütmirägastikusoolo.
  Kitarrist Toninho Hortal on ette näidata pea sama edukas muusikutee kui Moreiralgi. Ta on väsimatu brasiilia muusika propageerija kõikjal maailmas. Kriitikud tunnustavad teda hea harmooniatunnetuse ja leidlike kõlapiltide loojana.
  Need muusikud satuvad Eestisse tänu Silvana Maltale, suurepärasele lauljatarile, kes siin juba kolme aasta eest esines ning toona tõi kokku täissaali. Praegu Taanis elav lauljatar on sama mitmekülgne kui tema bändikaaslasedki. Ta on töötanud koos väga erinevate koosseisudega, salvestanud plaate. Möödunud aasta lõpus ilmus tal plaat ?Insensatez? peaaegu sama koosseisuga, kes Tallinna tuleb. Praegugi on tal käsil plaadistus Moreira ja Hortaga.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Ajakirjanik: kuidas helistada Härra või Proua Pärnumaale?
Kui maavalitsused on kadunud ja omavalitsuste liit ei toimi, siis kuidas ja kellega peaks võimalik investor, ettevõtja või välispartner suhtlema, kirjutab ajakirjanik Kalev Vilgats Pärnumaa näitel.
Kui maavalitsused on kadunud ja omavalitsuste liit ei toimi, siis kuidas ja kellega peaks võimalik investor, ettevõtja või välispartner suhtlema, kirjutab ajakirjanik Kalev Vilgats Pärnumaa näitel.
S&P 500 ja Nasdaq tõusid neljandat päeva järjest
Tugevate kvartalitulemuste ootuses alustasid Nasdaq Composite ja S&P 500 nädalat tõusuga, vahendab Yahoo Finance.
Tugevate kvartalitulemuste ootuses alustasid Nasdaq Composite ja S&P 500 nädalat tõusuga, vahendab Yahoo Finance.
Baltic Agro Machinery saab uue juhi
Alates 11. oktoobrist juhib Baltic Agro Machinery ASi Marek Tamm, kes vastutab müügi-, teenindus- ja varuosade äritegevuse eest ettevõttes.
Alates 11. oktoobrist juhib Baltic Agro Machinery ASi Marek Tamm, kes vastutab müügi-, teenindus- ja varuosade äritegevuse eest ettevõttes.
Reformierakond vandus Keskerakonnale alla
Reformierakond jälgis pühapäeval valimistulemusi Nordic Hotel Forumis. Erakonna linnapeakandidaat Kristen Michal tunnistas veel enne keskööd, et ootab tulemusi ärevusega.
Reformierakond jälgis pühapäeval valimistulemusi Nordic Hotel Forumis. Erakonna linnapeakandidaat Kristen Michal tunnistas veel enne keskööd, et ootab tulemusi ärevusega.