• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Bensiini hind tanklates võib lähiajal langeda

  Reedel tegi bensiini hind Rotterdamis hüppe allapoole. Kui veel komapäeval ja neljapäeval oli bensiini hind 622 dollarit tonni kohta, siis reede hommikul langes see 566 dollari peale tonnist, mis oli juuli-augusti seis. Toona maksis Eestis bensiin 95 Euro 13,1?13,3 krooni liitrilt. Selle arvestusega võiksid hinnad kukkuda ka praegu enam kui poole krooni võrra.
  ?Kui bensiini hind Euroopa turul jääb püsivalt reedesele tasemele, on oodata, et ka bensiini sisseostuhinnad ning sellest tulenevalt jaemüügihinnad Eestis langevad. Neste jälgib pidevalt maailmaturul ning Eesti jaemüügiturul toimuvaid muutusi ning reageerib nendele vastavalt,? sõnas Neste Eesti peadirektor Indrek Kaju.
  ?Rahvusvahelisel turul kaubeldavate rafineeritud kütuste hinna muudatused mõjutavad kütuste hinda Eestis. AS Eesti Statoil langetas just maailmaturu hindade langusest tulenevalt 10. oktoobril bensiini hinda 60 senti liitrilt,? teatas Statoil Eesti klienditeeninduse juht Kai Realo. Võimalikke edasisi hinnamuudatusi Statoil kommenteerida ei soovinud.
  Autor: ÄP
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Egle Heinsar: edukas Eesti algab vaesteta ühiskonnast – 220 eurot kuus kõige haavatavamatele
Tõeliselt edukas riik saame olla alles siis, kui meil pole vaeseid. Kui me ei jõua teha tervet kodanikupalka, tehkem sellest veerandki – kõige haavatavamale ühiskonnakihile, kirjutab sotsiaaldemokraat Egle Heinsar arvamuskonkursile Edukas Eesti saadetud artiklis.
Tõeliselt edukas riik saame olla alles siis, kui meil pole vaeseid. Kui me ei jõua teha tervet kodanikupalka, tehkem sellest veerandki – kõige haavatavamale ühiskonnakihile, kirjutab sotsiaaldemokraat Egle Heinsar arvamuskonkursile Edukas Eesti saadetud artiklis.
Sendipidude nõutuim artist Rahakratt hullutab masse
Eesti üks armastatumaid rahablogijaid Rahakratt avaldas nipid, kuidas palka juurde norida, pangaonudelt laenuintressi alla tingida ja rotina vetsu minnes sealt miljonärina väljuda.
Eesti üks armastatumaid rahablogijaid Rahakratt avaldas nipid, kuidas palka juurde norida, pangaonudelt laenuintressi alla tingida ja rotina vetsu minnes sealt miljonärina väljuda.
USA sätib plaani, et takistada Venemaa sissetungi Ukrainasse
Ameerika Ühendriikide president Joe Biden valmistab ette samme, et Vladimir Putini juhitaval Venemaal oleks raske hõivata Ukraina, vahendab Reuters.
Ameerika Ühendriikide president Joe Biden valmistab ette samme, et Vladimir Putini juhitaval Venemaal oleks raske hõivata Ukraina, vahendab Reuters.
Kinni läinud panga omanikud jäid kohtus lõplikult kaotajaks
Kolm aastat tagasi suletud Versobanki omanikud üritasid Euroopa Liidu Kohtus põrmustada finantsinspektsiooni otsust pank kinni panna, kuid kaotasid vaidluse.
Kolm aastat tagasi suletud Versobanki omanikud üritasid Euroopa Liidu Kohtus põrmustada finantsinspektsiooni otsust pank kinni panna, kuid kaotasid vaidluse.