• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Ühispank tõi turule ajatatud tagasimaksega krediitkaardi

  SEB Eesti Ühispank tõi turule uudse ajatatud tagasimaksega krediitkaardi, teatas panga pressiteenistus.

  Uue kaardi kasutaja saab ise otsustada, millise summa kasutatud limiidist ta maksepäeval tasuda soovib. Pank määrab kindlaks vaid minimaalse kohustuslikult tasutava summa. Krediidilimiiti saab kasutada kuni 50 päeva intressivabalt.
  Kaarditehingutele, mille tasumise klient maksepäevast edasi lükkab, kehtib aastaintressimäär 16 protsenti, Saldo + klubi liikmetele 12%. Ajatatud kaarditehingud saab aga soovi korral igal hetkel internetipangas U-Net või pangakontoris kasvõi täies ulatuses ära maksta.
  Lisaks kehtestas SEB Eesti Ühispank alates 1. detsembrist krediitkaardi aastatasu asemel kuutasu, mis on VISA Classic ja MasterCard Standard kaardi omanikele 15 krooni, Saldo+ klubisse kuulujatele 10 krooni kuus.
  Täpsemat infot uute võimalustega krediitkaardi kohta saab panga infotelefonil 66 55 100, lähimast pangakontorist või aadressilt www.seb.ee/krediitkaart
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Eva Truuverk: Eestist võiks saada rohepöörde Silicon Valley
Kui me tahame ühiskonda järgmisele tasemele tõsta, peame leidma uue mudeli, mis soodustaks arengut ning mille tulemusena looduskeskkond on hoitud ja taastatud, kirjutab arvamuskonkursi Edukas Eesti toetaja, Rohetiigri eestvedaja Eva Truuverk.
Kui me tahame ühiskonda järgmisele tasemele tõsta, peame leidma uue mudeli, mis soodustaks arengut ning mille tulemusena looduskeskkond on hoitud ja taastatud, kirjutab arvamuskonkursi Edukas Eesti toetaja, Rohetiigri eestvedaja Eva Truuverk.
Tallinki reisijate arv enam kui kahekordistus
Laevafirma Tallink teatas, et vedas tänavu novembris 351 857 reisijat, mida on 121,6% võrra rohkem võrreldes eelmise aasta novembriga.
Laevafirma Tallink teatas, et vedas tänavu novembris 351 857 reisijat, mida on 121,6% võrra rohkem võrreldes eelmise aasta novembriga.
Raadiohommikus: börsi uustulnuk, Elisa uus juht ja abilinnapea
Nädala viimases Äripäeva hommikuprogrammis uurime Elisa Eesti plaanide ja juhivahetuse tagamaade kohta telekomi uuelt tegevjuhilt Andrus Hiiepuult.
Nädala viimases Äripäeva hommikuprogrammis uurime Elisa Eesti plaanide ja juhivahetuse tagamaade kohta telekomi uuelt tegevjuhilt Andrus Hiiepuult.
Energeetika ja puidutööstus vedasid tööstustoodangu kasvu
Statistikaameti andmetel tootsid tööstusettevõtted oktoobris 2,8% rohkem toodangut kui eelmise aasta samas kuus. Toodang suurenes energeetikas 11,8% ja töötlevas tööstuses 3,5%, vähenes aga mäetööstuses 39,7%.
Statistikaameti andmetel tootsid tööstusettevõtted oktoobris 2,8% rohkem toodangut kui eelmise aasta samas kuus. Toodang suurenes energeetikas 11,8% ja töötlevas tööstuses 3,5%, vähenes aga mäetööstuses 39,7%.