Sirje Niitra • 7. detsember 2005 kell 10:17

Ühispank tõi turule ajatatud tagasimaksega krediitkaardi

SEB Eesti Ühispank tõi turule uudse ajatatud tagasimaksega krediitkaardi, teatas panga pressiteenistus.

Uue kaardi kasutaja saab ise otsustada, millise summa kasutatud limiidist ta maksepäeval tasuda soovib. Pank määrab kindlaks vaid minimaalse kohustuslikult tasutava summa. Krediidilimiiti saab kasutada kuni 50 päeva intressivabalt.

Kaarditehingutele, mille tasumise klient maksepäevast edasi lükkab, kehtib aastaintressimäär 16 protsenti, Saldo + klubi liikmetele 12%. Ajatatud kaarditehingud saab aga soovi korral igal hetkel internetipangas U-Net või pangakontoris kasvõi täies ulatuses ära maksta.

Lisaks kehtestas SEB Eesti Ühispank alates 1. detsembrist krediitkaardi aastatasu asemel kuutasu, mis on VISA Classic ja MasterCard Standard kaardi omanikele 15 krooni, Saldo+ klubisse kuulujatele 10 krooni kuus.

Täpsemat infot uute võimalustega krediitkaardi kohta saab panga infotelefonil 66 55 100, lähimast pangakontorist või aadressilt www.seb.ee/krediitkaart

Hetkel kuum