IT Grupp tuli eelmisel aastal kahjumist välja

Gert D. Hankewitz 27. jaanuar 2006, 09:00

IT Grupp lõpetas 2005 majandusaasta 1,07 mln kroonise kasumi ning 77 mln kroonise käibega, aasta tagasi oli ettevõte 680 000 krooniga kahjumis.

Kaupade osas olid suurimateks tõusjateks Dell Optiplex arvutid ja Dell PowerEdge serverid 51% kasvuga. Tarkvara osas olid kiirema kasvuga Symantec’i turvatooted.

Turvalahendustes on siirdutud üksikute PC-de kaitsmiselt üle perimeetri kaitsmisele, kus kogu ettevõtte sisevõrk oleks kaitstud viiruste, küpsiste ja spämmi eest. Tehnoloogiate osas oli märkimisväärne tõus blade-arhitektuuriga serverite müügis ning sellega kaasneva vmWare virtualiseerimistarkvara osas.

Eelmise aasta lõpu poole omandas IT Grupp Eesti suurima veebiagentuuri ADM Interactive ning liitis sellega oma tarkvaraarenduse meeskonna. ADM Interactive teeb eelkõige turunduskallakuga veebiarendusi ja haldab veebisaite muuhulgas firmadel Hewlett Packard, Nokia, Coca-Cola ja paljudel kodumaistel.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing