Copterline juht Tõnis Lepp läheb tööle majandusministeeriumisse

15. märts 2006, 16:35

Copterline Estonia OÜ tegevjuht ja Copterline Oy nõukogu liige Tõnis Lepp asub tööle majandusministeeriumi merendus- ja lennundusosakonna juhataja asetäitjana.

Majandus- ja kommunikatsiooniministeeriumi teatel töötab Lepp neil alates 27. märtsist.

?Mul on tõsiselt hea meel, et lennunduse valdkonda hakkab juhtima nii võimekas, pikka aega lennundusvaldkonnas tegutsemise kogemust omav ning väga kriitilises situatsioonis oskuslike võimete poolest silma paistnud inimene,? kommenteeris ministereiumi kantsler Marika Priske. ?Vaatasime õige inimese järele päris pikalt ringi ning Tõnis Lepp on kaheldamatult parim valik,? lisas kantsler.

?Tunnen, et olen oma senisel töökohal omalt poolt kõik ära teinud ja loodan, et ka teised inimesed saavad kaasa aidata ennast tõestanud ettevõtte toimetustes,? põhjendas Tõnis Lepp töökoha vahetust.

Tõnis Lepp omab nii eralenduri, ametilenduri kui lennuõpetaja litsentsi. Varem on ta töötanud Lennuametis, lennupääste koordinatsioonikeskuse spetsialisti ja hiljem juhatajana. Lepp on olnud ka Eesti Esimese Aeronautikaklubi tegevjuht, lendur ja lennuõpetaja, samuti ASis Avies lendur.

Alates 1995. aastast töötas Lepp neli aastat Helikopteripalvelu Oy Eesti esindajana ning aasta Copter Action Estonia OÜ tegevjuhina. Viimased kuus aastat on Lepp juhtinud Copterline Estonia OÜd. Aasta lõpus pälvis Lepp pressisõbra tiitli, sest suutis tõsises kriisisituatsioonis, ehk augustis merre kukkunud kopteri õnnetuse järel avalikkusega adekvaatselt suhelda.

Ajaks, mil Tõnis Lepp asub tööle ministeeriumis ametnikuna, taandab ta end täielikult Copterline tööst.

Lennundus- ja merendusosakonna juhataja ametipost on hetkel täitmata. Senine osakonna juhataja Margit Markus alustas 16. veebruaril juristina tööd Kölnis, Euroopa Lennuohutusametis (EASA).

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing