Presidendi majandusnõunikuks saab endine Eesti Panga töötaja Ilmar Lepik

17. november 2006, 12:34

Esmaspäeval, 20. novembril alustab
president Toomas Hendrik Ilvese majandusnõunikuna tööd senine Eesti Panga
keskpangapoliitika osakonna juhataja Ilmar Lepik.

Majandusnõuniku ülesandeks on informeerida presidenti majandusvaldkonnast, teenindada presidenti tema põhiseadusest tulenevate ülesannete täitmisel ning vahendada Vabariigi Presidendi kontakte majandusvaldkonnas, teatas presidendi kanteslei.

Lepik on lõpetanud Tartu Ülikooli matemaatikateaduskonna ning õppinud Suurbritannias Warwicki Ülikooli majandusteaduskonnas. Ilmar Lepik on töötanud Eesti Pangas aastast 1993 ning on olnud Eesti Panga keskpangapoliitika osakonna juhataja aastast 2001. Ilmar Lepik on ka olnud aastast 2001 Eesti Panga rahapoliitika komitee liige ning aastast 2003 Euroopa Keskpankade Süsteemi rahapoliitika komitee liige.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
17. November 2006, 12:33
Otsi:

Ava täpsem otsing