Üks küsimus: Kuidas meelitada Tallinna rohkem turiste?

Lemmi Kann 30. august 2007, 00:00

Minu arust on neid Tallinnas piisavalt. See on küll huvitav, et turistid Tallinna igavaks peavad. Ilmselt on vähe sellist igapäevast tegevust tänavatel. Vanalinna on liiga palju koondunud toitlustus- ja meelelahutusasutusi ja vähe on pööratud tähelepanu vanalinna olemuse ja eripära näitamisele.

Tallinn on muutumas üheks Euroopa kõige kallimaks pealinnaks. Lend siia on küll odav, mis toob kohale tüüpilised Briti poissmehed. Puhkusel peab olema parem kui kodus. See tähendab ka seda, et kulutatakse rohkem raha ja ka selliste asjade peale, mille peale kodus ei raatsita kulutada. Aga Tallinn on tunduvalt kallim kui veel mõni aeg tagasi. Me oleme selles kontekstis ise varsti turistid omal maal, kui hindu vaadata.

Me oleme linnavalitsuses arutanud, et võiks olla rohkem selliseid üritusi nagu vanalinna päevad ja muud kultuuriüritused. Rohkem võiks olla rahvalikke kultuuripäevi ning tutvustataks rohkem vanalinna.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    06. December 2011, 19:34
    Otsi:

    Ava täpsem otsing