Mariliis Pinn • 24. oktoober 2007 kell 15:17

Tiidus: üritasime korteriga linnaarhitekti Kuressaarde meelitada

Kuressaare linnapea Urve Tiiduse sõnul ei ole kavas lauskorterite ehitust ametnikele ja noortele peredele, küll aitab linn korteri leida osale vajalikele töötajatele nagu erialaarstid ja linnaarhitekt.

Tiidus vastas tänasele aripaev.ee päevaküsimusele: "Kes peaks linnalt korteri saama“, et neil on reeglid täpselt paigas ja korterite lausehitust plaanis ei ole.

„Just sai linnalt korteri seitse sundüürnikku, meil on ka mõned sotsiaalkorterid. Kuressaares on toimunud suur kinnisvarahindade tõus ja näiteks linnaarhitekti otsides oleme pakkunud võimalust elada munitsipaalkorteris, nähes selles motiveerivat asjaolu. Linnaarhitektile pakkusime koos tööga katusekorterit, kuid kahjuks see ei motiveerinud piisavalt kedagi saarele kolima. On mõned erialaarstid, kelle puhul on kaalutud vajadust pakkuda munitsipaalkorterit,“ selgitas ta.

Hetkel kuum