Lätis lasti maha skandaalse ärimehe abikaasa

Agnes Ojala 08. jaanuar 2008, 08:33

Pühapäeva õhtul lasti Lätis Garkalne
maakonnas koduukse ees maha skandaalse ärimehe, Arena Riga suurhalli kaasomaniku
Igor Ivanovsi abikaasa Ella Ivanova.

Politsei hinnangul oli mõrv seotud kas naise äride või siis röövimiskatsega. Kuriteos kahtlustatav mees peeti kinni kaks tundi pärast tulistamist, vahendas postimees.ee LETA uudist.

39aastane Ivanova oli Elladenti-nimelise hambakliiniku ainuomanik. 1996. aastal plahvatas Elladenti kliiniku ees tema abikaasa Mercedes. See oli esimene kord, kui siis üsna tundmatu ärimees Ivanovs meedia huviorbiiti sattus. 1998. aastal lasti maha Elladenti hambaarst Andrejs Mosins.

Ivanovs on seoses oletatavate palgamõrvadega varem mitu korda politseis tunnistusi andnud. Aastal 2001 võeti Ivanovs mõrvades kahtlustatuna vahi alla, kuid ärimeeste Dainis Peimanise, Arnis Skesterse ja Maris Millersi tapmised on siiani lahendamata.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
08. January 2008, 08:32
Otsi:

Ava täpsem otsing