Post: mida ma pean tegema, et poliitilised rünnakud lõppeksid?

28. jaanuar 2008, 13:51

Kaitsepolitsei poolt eelmisel nädalal 48
tunniks kinni peetud Viimsi vallavolikogu liikme Priit Posti sõnul soovib
ta teada saada, kes organiseerib temavastaseid poliitilisi rünnakuid ning
kuidas need lõppeda võiksid.

Eelmisel nädalal pidas kaitsepolitsei 48 tunniks kinni Viimsi vallavolikogu liikme Priit Posti, kahtlustades teda korduvas pistise andmises.

Kahtlustatava käest telefoni teel kommentaari küsides vastas mees ärritatud häälel, et ei soovi teemat pikemalt kommenteerida. „Ma ei soovi teemat kommenteerida. Ütlen vaid seda, et kui keegi ütleks mulle, mida ma peaksin tegema, et poliitilised rünnakud minu vastu ära lõppeksid, ja kes seda soovib,“ märkis Post.

Põhja ringkonnaprokuratuuri pressiesindaja Gerrit Mäesalu sõnul ei soovi prokuratuur hetkel rohkem infot avalikustada. „Üritame infot kontrolli all hoida. Hetkel võime vaid öelda, et Priit Posti kahtlustatakse korduvas pistise andmises,“ märkis ta.

Posti käest pistise võtmise kahtlustuse kohta aru pärides hiilis mees vastuse andmisest kõrvale. „Kus te selliseid väiteid kuulnud olete? Mina selliseid väiteid kuulnud pole! Küsige seda parem selle inimese käest, kes teile sellist infot andnud on,“ märkis Post.

„Mina ei saa seda teemat ise kommenteerida. Ma ei oska nüüd enam midagi öelda, pean mõtlema, mida edasi teha. Kas pean üldse poliitikast lahkuma või mis muudatusi ma pean nüüd tegema,“ oli Post nõutu.

Priit Posti kahtlustati eelmisel aastal Viimsis valimiste ajal dokumendi võltsimises. Lisaks Viimsi volikogu liikmeks olemisele on Post ka Esmar Ehituse juht ning suurim aktsionär.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
28. January 2008, 13:51
Otsi:

Ava täpsem otsing