Hansapank laseb klientidel riskivabalt Lähis-Idasse investeerida

18. veebruar 2008, 16:01

18. veebruarist 10. märtsini pakutakse
Hansapanga uut kaheaastase tähtajaga Lähis-Ida suunalist investeerimishoiust,
mille alusvaraks on Schroder Middle-East Fund.

Investeerimishoius võimaldab finantsturgudele investeerida riskivabalt, sest hoiuse põhisumma on 100 protsenti tagatud ning sellele lisandub kasum alusvaraks oleva fondi võimalikust tõusust. Uue investeerimishoiusega pakutakse võimalust saada osa Lähis-Ida riikide arengust.

Lähis-Ida on tuntud oma rohkete naftavarude ja kiire majanduskasvu poolest. „Lähis-Idas asub oluline osa maailma naftareservidest, regiooni majanduskasv on tugev ning sealne avalik sektor teeb suuri investeeringuid,” põhjendas Hansabank Marketsi tuletisväärtpaberite spetsialist Simmo Sommer investeerimishoiuse regiooni valikut. Sommer lisas, et riikide valitsused on viinud läbi hulgaliselt reforme, mis toetab väliskapitali sissevoolu ja finantsturgude kiiret arengut.

„Praegusel hetkel on Lähis-Ida finantsturgude hinnatase võrreldav arenevate riikidega, kuid analüütikud ootavad regioonilt arenevatest turgudest kiiremat, pika-ajalisemat ja stabiilsemat kasvu,” ütles Sommer ja märkis, et rohke kodumaise kapitali tõttu on regioon globaalsetest trendidest suhteliselt puutumata.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. June 2008, 14:38
Otsi:

Ava täpsem otsing