Mitt: Tallinnas on vähe haljastust

Hille Tressum 11. märts 2008, 12:39

Rahva Raamatu müügi- ja logistikadirektori
Sven Mitti sõnul tuleks linnal rohkem tähelepanu pöörata linnatänavate
koristamisele ja remondile. Mitt tõi välja, et Tallinna suurimad probleemid on
augud teedes ja tolmused tänavad.

Lisaks kahele eelnimetatule tõi Mitt välja ka liikluskultuurituse Tallinna tänavatel, kuid tõdes siinkohal, et ega linnavalitsus selle vastu eriti võidelda ei saa.

"Tuleb tõdeda, et linna tõesti ei saa midagi liikluskultuurituse suhtes ette võta aga võib olla peaks linn kuidagi liikluskorraldust reguleerima või huligaanide pildid lehte panema, et kuidagi neid niipidi taltsutada. Sest see mis liikluses toimub on ju meeletu," sõnas Mitt.

Mitti arvates on Tallinnas ka haljastusest puudus. „ Linnapilt võiks meil ikka rohelisem olla. Teiste riikide linnades on rõhutud pigem majade kõrgusele, kui laiusele jättes sellega ruumi mõnele puule ja rohuplatsile, mis lisavad linnapilti värskust ja meelolu,“ sõnas Mitt märkides, et meie majad kerkivad nii lausesse ja kõrgusesse ning see oleks ikka väga kurb küll, kui ühel hetkel Tallinnas jalutades päike enam tänavatele ei paista.

Mitt vastas aripaev.ee päevaküsimusele: Mis probleemiga peaks Tallinna linnavalitsus tegelema?

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
11. March 2008, 12:39
Otsi:

Ava täpsem otsing