Ettevõtjad - teil on uus tulumaksuseadus

Mariliis Pinn 27. märts 2008, 08:42

52 poolthäälega (30 vastu, 2 erapooletut)
võeti riigikogus eile vastu valitsuse algatatud tulumaksuseaduse muutmise
seadus (181
SE).

Seadus viib Eesti äriühingute tulumaksuga maksustamise korra kooskõlla Euroopa Liidu ema- ja tütaräriühingute direktiiviga, säilitades seejuures Eestis alates 2000. aastast kasutusel olnud tulumaksusüsteemi iseloomulikema joone – maksustamise edasilükkamise äriühingu kasumi ettevõtluses kasutamise korral.

Ema-tütre direktiivi eesmärk on luua Euroopa Ühenduse piires siseturu tingimustega analoogilised tingimused ja vältida topeltmaksustamise tekkimist ühes liikmesriigis asuva tütarühingu kasumi jaotamisel teises liikmesriigis asuvale emaühingule.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
17. April 2008, 14:39
Otsi:

Ava täpsem otsing