Malm: enne müüki tuleb ettevõte “koristada”

03. aprill 2008, 16:45

International Trade Servicesi konsultandi
Rein Malmi sõnul tuleb enne müüki ettevõte nii vaimselt kui ka füüsiliselt
“koristada”.

“Ettevõte tuleb enne müüki “koristada”, üle vaadata võimalikud negatiivset mõju avaldavad kohtuasjad ning muud müüki mõjutavad tegurid. Samuti peab ettevõtte ka füüsiliselt olema puhas,” lausus tänasel Eesti ettevõtete omanikele korraldatud Väliskaubanduse Liidu seminaril konsultant Rain Malm.

“Ettevõtte müüki võib ette planeerida ka 5 või 10 aastat, selleks tuleb aga vaimselt valmis olla. Kindlasti tuleb valida selleks parim aeg. Seda hinda, mis ettevõte oli väärt 2006. aastal, ei pruugi enam saada aastal 2008. Sest kui langeb majandus, langeb ka kasum, mis mõjutab ettevõtte hinda,” soovitas Malm ettevõtte juhtidele.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
03. April 2008, 17:08
Otsi:

Ava täpsem otsing