Linnasekretär: linna veebilehe kallal töö veel käib

24. aprill 2008, 12:06

Linnasekretär Toomas Sepa sõnul töö
Tallinna linna veebilehe tehnilise lahenduse kallal alles käib ning
hetkel testib lehe autor ka kasutusmugavust.

„Tehnilise lahenduse kallal töö veel käib. Toimub teostajapoolne kasutusmugavuse testimine ja see ilmselt muudab hetkel nähaolevat pilti. Kindlasti võetakse arvesse kõigi kriitikute poolt välja toodud probleeme ning leitakse ka neile lahendus,“ märkis Sepp netiguru Peeter Marveti eilse terava kriitika kohta linna veebilehe aadressil.

„Tehnilise lahenduse plussidest tooks aga välja seda, et „libistatav” menüülahendus võimaldab tutvuda veebi sisuga ilma ennast kuhugi „sisse kaevamata”. Veebilehe sisust rääkides on kindlasti positiivne, et uuest veebilehest on leitav info kõigi linna poolt pakutavate teenuste kohta ning teenused on kirjeldatud läbi ühtse vormi. Kindlasti on tervitatav ka elukaarepõhiste infokogumike loomine „Kellena” otsingusse,“ lausus Sepp.

„Nagu iga uus asi on ka Tallinna uus veebileht esialgu harjumatu. Konstruktiivset tagasisidet analüüsitakse ning veebilehe looja teeb vajadusel ka vastavad parandused ja muudatused. Me saame tagasisidet ka veebilehe ülesehituse ning sisu kohta ning korrigeerime jooksvalt ka seda. Oleme tänulikud igasuguse konstruktiivse tagasiside üle. Kindlasti ei lõpe arendustööd enne, kui on valminud kasutajasõbralik ning kaasaegne veebileht, mis võimaldab kiirelt ja mugavalt leida kodanikule vajaliku info,“ märkis Sepp ning lisas, et kohaliku omavalitsuse jaoks on veebileht kindlasti väga oluline. „Veebileht on asutuse/ettevõtte visiitkaart internetis“.

„Lõpptulemusena soovime näha lahendust nagu näiteks e-maksuamet, kus enamik teenustest oleks kättesaadavad ilma asutusi külastamata,“ lisas Sepp.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
24. April 2008, 12:34
Otsi:

Ava täpsem otsing