LHV: pilved USA finantstaevas hakkavad hõrenema

29. aprill 2008, 15:21

Jooksev nädal tõotab pilvesid
finantsmaailma taevas hõrendada, kui USA valitsus avalikustab kolmapäeval
esimese kvartali sisemajanduse kogutoodangu numbrid, märgib LHV analüütik Erko
Rebane.

Reedel jagab USA valitsus infot tööturul valitseva olukorra kohta. "Lisaks tuleb kesknädalaks edasise intressipoliitika suhtes otsustada Föderaalreservi liikmetel, seades euro ja dollari tõsise testi ette," osutas Rebane.

Paljude analüütikute arvates näitas Ühendriikide sisemajanduse koguprodukt aasta esimese kolme kuu jooksul kerget kasvu, mis pakub vähest lohutust aastakümnete halvima kinnisvara- ja krediidikriisiga, halvenenud tööturu, kõrgemate toidu- ning kütusehindadega võitlevale ameeriklasele.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
06. May 2008, 16:10
Otsi:

Ava täpsem otsing