Evli partner Veikko Maripuu lahkub ametist

09. juuni 2008, 15:30

Täna lahkub ametist Evli Securities ASist
(endine Suprema Securities) varahalduse juht ja Evli partner Veikko Maripuu,
teatas ettevõte.

“Veikko Maripuu on viimase viie ja poole aasta jooksul ehitanud üles ja edukalt juhtinud Evli varahaldust Baltikumis. Tema panus ja põhjalikud teadmised finantsvaldkonnas on etendanud ülitähtsat rolli ettevõtte tänase positsiooni saavutamisel Balti finantsturgudel,” ütles Aidas Galubickas, Evli juhatuse esimees.

Veikko Maripuu on töötanud ettevõttes kokku 11 aastat, viimased viis ja pool aastat on ta juhtinud Evli varahalduse äriüksust. “Need 11 aastat on olnud minu senise elu parimad. Oleme loonud suurepärase meeskonna ning saavutanud tulemusi, millega võime väga rahul olla. Evli on jõudnud kiirest kasvust stabiilsemasse arengufaasi ja seetõttu on tänane hetk ka parim aeg edasi liikumiseks,” sõnas Veikko Maripuu.

“Mis puudutab mu enda plaane, siis kavatsen võta aja maha, nautida suve ning astuda uutele väljakutsetele vastu sügisel,” lisas ta.

Evli kuulub täielikult Evli Grupile, mis on üks Läänemere piirkonna suuremaid sõltumatuid investeerimispankasid. Evli teenindab ettevõtjaid, firmajuhte ja professionaalseid investoreid, pakkudes investeerimispanganduse ja varahalduse teenuseid. Evli Grupi omakapital on 62,2 miljonit eurot ja BIS kapitali adekvaatsus 31. märtsil 2008 oli 15,3%. Evli Grupis töötab 375 inimest.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. September 2008, 16:59
Otsi:

Ava täpsem otsing