Rimi turundusjuht: madalam inflatsioon tõi väiksema kasvu

10. juuni 2008, 15:40

Rimi Eesti Foodi turundusjuht Evelin
Mägioja ütles, et võrreldes Läti ja Leeduga on Rimi Eestis vähem kasvanud, kuna
naabrid on rohkem kauplusi avanud ning madalam inflatsioon oma töö teinud.

Mägioja kommenteeris Rimi Eesti Foodi tulemust, et nigel see pole. “Võrreldes eelmise aastaga on Lätis ja Leedus rohkem poode juurde ehitatud,” selgitas ta. “Tulemused on koos inflatsiooniga,” rõhutas ta, et Eestis on olnud inflatsioon madalam kui naaberriikides.

Turundusjuht rääkis, et selle aasta jooksul avab Rimi Eestis viis uut kauplust – Viljandis, Saaremal, Pärnus ja kaks kauplust Rakveres. Seda ei julgenud Mägioja prognoosida, kas uute kaupluste avamine aitab Rimi Eestil Lätile ja Leedule järele jõuda.

Rimi Baltic Groupil on Balti riikides kokku 219 kauplust, millest 66 on Eestis, 95 Lätis ja 58 Leedus.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. June 2008, 15:38
Otsi:

Ava täpsem otsing