Endisel Alexela omanikul on üle poole miljoni maksuvõlga

20. juuni 2008, 12:24

Endisel Alexela Terminali ja Alexela
Logisticsi nõukogu liikmel ning GT Oil Estonia ja Argentia Oy
suuromanikul Ilkka Henrik Kokkosel on maksehäireregistri andmetel 594 007
kroonine maksuvõlg.

Maksehäireregistri andmetel on ettevõttel GT Oil Estonia, mille suuromanik on Soome transiidiärimees Ilkka Henrik Kokko, eilse seisuga maksuvõlg suuruses 594 007 krooni. Samuti on ettevõttel intressivõlg.

Alexela Terminal AS juhatuse esimees ja juht Heiti Hääl ütles, et tema ei oska GT Oil Estonia maksuvõlga kommenteerida, kuna Ilkka Henrik Kokkosel ei kuulu enam Alexela Terminali ning Alexela Logisticsi nõukogusse. "Ta pole üle nelja nädala nõukogu liige. 30. aprillil kutsuti ta tagasi Alexela Logisticsi nõukogust ning maikuus Alexela Terminali nõukogust," lisas ta.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
03. November 2008, 07:51
Otsi:

Ava täpsem otsing