Eesti dividendimiljonär Vello Kunman

Hille Tressum 26. juuni 2008, 09:39

Mullu premeeris end kõige kopsakamate
dividendidega ehitusmaterjalide tootmise ja kaubandusega tegelev Vello Kunman.
Tema preemiaks sai 122 miljonit krooni.

Eesti Ekspress avaldas tänases lehes edetabeli Eesti 360 miljonäri, mida juhib ehitusmaterjalide tootmise ja müügiga tegelev Vello Kunman.

Auhinnalisele teisele kohale platseerus kasiinoärimees Armin Karu, premeerides end dividendide näol 78 miljoni krooniga. Kolmanda koha sai kinnisvaraga tegelev Andres Saame, võttes välja üle 66 miljoni krooni väärtuses dividende.

Nimistust võis leida avalikkusele tuntud ja tundmatuid ärimehi, nagu Jaan Korpusov, Oliver Kruuda, Endel Siff, Jüri Käo, Enn Kunila, Toomas- ja Liivi Luman, Raivo Kütt, Viktor Levada, Oleg Ossinovski jpt. Edetabeli tagumisest poolest võis leidis ka endise Skanska EMV juhi, praegugi ehitussektoris leiba teeniva, Jaanus Otsa.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
26. June 2008, 09:36
Otsi:

Ava täpsem otsing