Milder: hoian raha Baltika aktsiates

07. oktoober 2008, 14:30

Baltika ASi juhatuse liige Maire Milder
ütles aripaev.ee päevaküsimusele vastates, et hoiab oma raha Baltika aktsiates
ja pangas.

Äripäeva päevaküsimus täna: "Kus hoiate oma raha?"

Baltika ASi juhatuse liige Maire Milder ütles, et hoiab oma raha kahes kohas: Baltika aktsiates ja pangas. „Baltika aktsiates hoian raha seetõttu, et usun Baltikasse.“ Käiberaha hoiab Milder pangas, kuna on harjunud igapäevaselt pangakaardiga toimetama.

Eesti Post ASi nõukogu esimees ja Tavid ASi nõukogu liige Meelis Atonen sõnas, et tema oma raha börsiaktsiates ei hoia, kuna eelistab praeguses majandusolukorras investeerida rahaturufondidesse ja kulda.

„Raha on paigutatud enamvähem võrdselt deposiitidesse, võlakirjadesse, väljaantud laenudesse, kinnisvarasse ja mitte-börsiettevõtete osalustesse,“ kommenteeris enda rahapaigutusi Moonfish Media juht Raivo Hein.

Riigikogu liige Jürgen Ligi on konservatiivsem ja nentis, et tema hoiab oma raha tavalisel pangahoiusel, tähtajalisel hoiusel ja pensionifondis.

LHV nõukogu esimees Rain Lõhmus ütles, et hoiab oma raha taskus. Küsimuse peale, mida ta Eesti inimestel oma rahaga soovitab teha, arvas Lõhmus, et esmalt tuleb endale selgeks teha, mida pikas plaanis tahetakse saada ning sellest lähtuvalt tuleks üritada raha teenida ja mitte kaotada.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
06. November 2008, 07:20
Otsi:

Ava täpsem otsing