Christel Karits • 13. november 2008 kell 22:00

Tore nädal

Sel nädalal läks hästi, sest juba esmaspäev tõi endaga kaasa suurepärase elamuse, mistõttu soovitan teilegi rokkooperi "Ruja" värskelt valminud DVDd. Isegi siis, kui teil õnnestus olla nende 22 000 ja pisut rohkema inimese hulgas, kes lavastust Tartus nägid.

Nüüd on võimalik nautida näitlejate tööd suures plaanis ja lugugi ilmselt mõjub kui uus, sest supertiim Ojasoo-Semper pole rokkooperi konserveerimisel teinud hinnaalandust. Meie peres jäi "Aktuaalne kaamera" vaatamata, sest kellelgi ei jätkunud tahet vajutada DVD-mängija pausinupule.

Nädala keskel jõudsin Bondini ja kuigi hingele pakkus film vähe, raputas see korralikult läbi kui pea alaspidi Ameerika mägedel sõitmine. Tühja tunnet ei jäänud, kuid fännidega vaidlema ei hakka.

Täna esietendub linnahallis muusikal "Nii on meil moes". Muusikali puhul on nii, et seda vaatama minnes tuleb arvestada, et lugu võibki tunduda tervele mõistusele tobedavõitu. Situatsioonid on naiivsed, tegelased hakkavad asja eest teist taga keset vestlust laulma või tantsima...

Üks sõber ütles, et enne tuleb baaris hea mitu konjakit teha, siis ehk kuidagi suudab naise rõõmuks asja alla neelata. Aga võtke vabalt ja lihtsalt nautige. Lavalolijad on tegijad ja annavad endast parima. Liiati on sügisene muusikalietendus saanud kui peatse advendiaja alguse kuulutajaks. Linnahallis käidud, pole aasta lõpp enam kaugel ja saab natuke hinge tõmmata.

Smithbridge Production-sina alustanud Muusikaliteater on seda tunnet meile pakkunud juba 10 aastat. Õnne juubilarile!

Hetkel kuum