Christel Karits • 4. detsember 2008 kell 22:00

Eesti kantrimuusikud pidutsevad sünnipäevagalal

"Selles stiilis muusikat on viimasel ajal harva kuulda olnud ja kuna 15. detsembril on sünnipäev Lungel, Johansonil ja Raadikul, siis oli algne idee teha nende sünnipäevakontsert, kuid siis lisandus veel ka kantriklubi juubel," avab üks korraldajatest Jaan Elgula.

"Meie toode on iseenesest hea, kvaliteetse muusika, paljude esinejate ning üllatustega. Kurb, kui nii toredat kontserti vähesed näevad," lisab ta, et pileteid on veel piisavalt saada.

Ligi kolm tundi kestval kahevaatuselisel galal astuvad peale sünnipäevalaste ja ansambli Justament üles veel Terminaator, Toomas Kõrvits, Ike Volkov, Luisa Värk, Pearu Paulus, ansambel Kavaler, Uno loop, Silvi Vrait ning Jaan Arder.

Üheks üllatajaks on ansambel 56, mille koosseisu kuuluvad Peeter Oja, Tarmo Leinatamm ja Hannes Võrno. Viimaste puhul on põnev jälgida, kuidas neil kantristiilis live-esinemine välja kukub. Õhtujuht on Raivo Järvi.

1988. aastal loodud Eesti Kantriklubisse kuulus suur hulk tollaseid ja praegusi kunstnikke, muusikuid, kultuuritegelasi ja poliitikuid, kellest palju tulevad galale meenutama minevikku ja vaatama tulevikku läbi eestikeelse kantrimuusika.

Hetkel kuum