Merko Grupi uueks nimeks sai AS Riverito

13. jaanuar 2009, 11:46

Peamiselt kinnisvara ja ehitusvaldkonna
investeeringuid koondava Merko Grupi uus ärinimi on AS Riverito, teatas
ettevõte.

Riverito suuremad investeeringud on seotud Tallinna Börsil noteeritud ASiga Merko Ehitus ja kinnisvaraarendusettevõttega E.L.L. Kinnisvara. Riverito omab Merko Ehitusest ligi 72 protsenti, E.L.L. Kinnisvara on Riverito sajaprotsendiline tütarettevõte. Lisaks on Riveritol 49protsendiline osalus ehitusmaterjalide jaekaubandusettevõttes Angroo Ehitus.

Valdusfirma nimevahetus on Riverito juhatuse liikme Tõnu Toomiku sõnul tingitud eesmärgist eristada ehitusfirma tegevus selgelt investeerimisfirma omast. "Ettevõtted on kasvanud suureks. Ärinimede sarnasus on aga tekitanud aegajalt segadust ja me soovime selle likvideerida. Muid põhjuseid ei ole, otsus on kaalutletud," ütles ta.

Riverito põhineb Eesti kapitalil. Ettevõtte konsolideeritud käive moodustas auditeeritud andmetel 2007. aasta lõpu seisuga 4,43 miljardit krooni.

Merko suuromanik Toomas Annus Merko suuromanik Toomas Annus

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
19. February 2009, 12:28
Otsi:

Ava täpsem otsing