Andrus Aljas: strateegiline koostöö SASiga jätkub

03. veebruar 2009, 11:58

Estonian Airi juht Andrus Aljas ütles, et
omanikevahetus ei tähenda olemasolevate plaanide kiiret ümbervaatamist ja
koostöö SASiga jätkub.

"Võimalik muudatus omanikeringis ei tähenda kindlasti meie seniste plaanide kiiret ümbervaatamist," kinnitas Aljas saadetud e-kirjas, kas ja kuidas mõjutab SASi uus strateegia Estonian Airi edasist tegevust. "Estonian Airi on alati oma strateegia ja tegevusplaanid välja töötanud lähtudes eeskätt kodu- ja sihtturgude arengupotentsiaalist."

Aljas märkis, et Estonian Air on senimaani teinud head koostööd ning SASi poolt täna avalikustatud otsus ei muuda nende põhisuunda, milleks on ettevõtte turupositsiooni edasine tugevdamine ning jätkusuutlik ja kasumlik tegevus. "Meie strateegiline koostöö SASiga jätkub ning selles osas muudatusi plaanis ei ole," tõdes Aljas.

Kuidas mõjutab SASi otsus Estonian Airi reisijaid, ütles Aljas, et SAS on olnud nende pikaajaline koostööpartner. Näiteks on Estonian Airi ametlik lojaalsusprogramm SASi EuroBonus ja mitmed regulaarlennud toimuvad koodijagamise alusel.

"Strateegiline partner ei pea ilmtingimata olema omanik. Koostööd reguleerivad partneritevahelised lepingud ning selle kvaliteeti ei määra omaniksuhted. Seega ei too SASi otsus meie senisesse koostöösse mingeid muudatusi," lubas Aljas.


Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
04. February 2009, 06:48
Otsi:

Ava täpsem otsing