USA kinnisvaraturg teeb varsti põhjad

Mait Jüriado 05. veebruar 2009, 18:54

USA kinnisvarahinnad Floridas lõpetades
Californiaga on kukkunud tipust keskmiselt 50%. Hindade stabiliseerumine paistab
silmapiiril, seda tõenäolises aasta viimases kvartalis. Vähemalt nii arvab
Moody's Economy.com.

Kuni 62% USA 381 linnapiirkonna kinnisvarahinnad on kukkunud tippudest kahekohalise protsendi võrra, näitas tänane raport. Kukkumine on olnud suurem kui 20% sajas USA linnapiirkonnas, kirjutas Economy.com.

"Halvenenud majandusolukorrale ning nõrgenenud kinnisvaraturule vaatamata on positiivseid märke, mis annavad lootust, et põhi on lähedal," seisis raportis. Raporti järgi soodustab põhja tegemist agressiivsemad USA seadusemeeste sammud, mis võimaldaksid kinnisvaraturul kosuma hakata selle aasta lõpus. Siiski nähakse uute elamute ehitamiste madalseisu kuni 2011. aastani.

Prognoosi järgi teevad USA kinnisvara hinnad põhja 2010. aasta teises kvartalis, olles tipust kukkunud 65,4%. Kinnisvarahindade tipp tehti 2006. aasta esimeses kvartalis.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
05. February 2009, 18:55
Otsi:

Ava täpsem otsing