ERGO Elukindlustuse maksed kasvasid ravikindlustuse arvel

17. veebruar 2009, 11:08

Jaanuaris kogus ERGO Elukindlustuse AS üle
6 miljoni krooni kindlustusmakseid, mis on 5% rohkem kui eelmisel aastal samal
ajal. Kindlustusmaksete kasv on tingitud ravikindlustuse laekumiste
suurenemisest.

Väljamakseid on jaanuaris tehtud ligi 3 miljonit krooni, mis on 69% rohkem kui 2008. aastal sama aja jooksul.

ERGO Elukindlustuse kliendivarad kasvasid jaanuaris 3 miljoni krooni võrra. Kindlustusseltsi kliendivarade maht on jaanuari lõpu seisuga kokku 341 miljonit krooni, sealhulgas kolmanda samba pensionivarade maht 228 miljonit krooni.

ERGO Elukindlustuse AS pakub terviklikku valikut elu- ja pensionikindlustusi ning Eesti turul ainsana vabatahtlikku ravikindlustust. Selts tegutseb Eestis 1995. aastast teenindades 14 000 klienti. ERGO kindlustusseltsid Eestis kuuluvad ERGO Kindlustusgruppi, mis teenindab enam kui 34 miljonit klienti 31 Euroopa ja Aasia riigis.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
17. February 2009, 11:11
Otsi:

Ava täpsem otsing