Kohtla-Järve pidi tühistama skandaalse teehanke

25. märts 2009, 13:37

Kohtla-Järve linnavalitsus tühistas
erakorralisel istungil teede hoolduse ja remondi hanke, mille tingimused andsid
alust kahtlustada, et tegu pole ausa mänguga.

Aastaid Kohtla-Järve linnatänavaid hooldanud ja remontinud ASi N V praegune leping kestab selle aasta sügiseni, kirjutab Põhjarannik.

Linnapea Jevgeni Solovjov märkis, et hanke tühistamine oli lisaks rahaprobleemidele ajendatud ka riigihangete ameti koostatud kontrollaktist, mis pidas ebaõigeks nii paljude eri tegevuste ühendamist ühte hankesse.

Veebruaris väljakuulutatud hankega otsis Kohtla-Järve ettevõtet, kes saab endale neljaks aastaks Ahtme ja Järve linnaosa tänavate remondi- ja hooldustööde tegemise õiguse ja ka nende linnaosade liikluskorraldusvahendite korrashoiu, sademeveekanalisatsiooni puhastusteenusedd, haljasalade ning Raudi kalmistu hooldustööd. See hange pälvis tähelepanu ka üleriigilises meedias, sest seatud tingimused sobisid hästi praegusele teenuse osutajale, ASile N V, ent ei soodustanud tiheda konkurentsi tekkimist.Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
25. March 2009, 13:40
Otsi:

Ava täpsem otsing